În căutarea lui Dory

atmosfera
Iun 21
2016

În weekend a avut loc lansarea oficială a filmului ”În Căutarea lui Dory”, iar vedetele și bloggerii au fost invitați să o găsească pe simpatica Dory la Piscina Clubului Diplomatic.

Au pornit în aventura “dirijată” de trupa Mini Art Show vedetele Ioana Ginghină, Oana Roman, Șerban Copot, Andreea Aradits, Alice Năstase Buciuta și bloggerii pasionați de film alături de copiii lor.

Filmul „Finding Dory / În căutarea lui Dory” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 17 iunie 2016, în format 3D, variantă subtitrată, respectiv dublată.

Trailerele filmului:
Varianta subtitrată

***
Despre Forum Film România
Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Lionsgate, Weinstein, FilmNation şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *