ÎN NOUA COLECŢIE DE CRĂCIUN DE LA PANDORA DESIGNUL MODERN SE ÎMBINĂ CU MOTIVELE CLASICE

Pandora
Dec 29
2015

COLECŢIA DE CRĂCIUN 2015 de la PANDORA este creată pornind de la reinterpretări moderne ale motivelor clasice: stelele prind viaţă în inele şi cercei delicaţi, fulgii de nea cristalizaţi se aştern peste talismane şi pandantive, iar fundele elegante împodobesc bijuterii din materiale veritabile, finisate manual.

Fie că te atrag talismanele colorate, simbolice pentru veselia ce însoţeşte Crăciunul tradiţional, sau, dimpotrivă, alegi inele, cercei, pandantive sau brăţări împodobite cu zirconiu cubic strălucitor, perle sau cristale, în noua colecţie vei găsi cu siguranţă cadoul potrivit de sărbători, pentru tine sau pentru o persoană apropiată.

Pandora

Seria Sentimente dragi poate deveni cadoul perfect sub bradul de Crăciun, pentru persoana iubită. Inspirat de funda emblematică a PANDORA, acest set exclusiv cuprinde bijuterii decorate cu o fundă feminină, realizate din argint 925, pietre sclipitoare şi perle de cultură de apă dulce. Creat pentru a decora deopotrivă brăţări şi coliere, pandantivul cu fundă şi perlă, finisat manual, reprezintă un simbol atemporal al graţiei, iar cerceii delicaţi dau o notă rafinată oricărei ţinute.

Pandora

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 80 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 9.800 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.300 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.

Pandora

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *