Înainte de Paște, KiK deschide cel de-al 15-lea magazin din România

KIK Deschidere
Apr 23
2019

KiK, cel mai popular retailer de îmbrăcăminte la preț redus din Germania, a inaugurat cel de-al 15-lea magazin al rețelei din România, în centrul comercial Liberty Center, ajungând astfel la 2 unități în București, în mai puțin de două luni.

Cu o suprafață aproximativă de 550 mp, KiK Liberty Center este situat la parterul centrului. Clienții care au vizitat magazinul în weekend-ul deschiderii au beneficiat de 10% reducere la toate produsele, au cunoscut mascota KiK, au câștigat numeroase premii la ruleta norocoasă, au învățat pași de Kizomba și au avut șansa de a participa la ședința foto special organizată pentru a desemna modelul KiK România.

„Bucureștenii ne-au primit foarte bine și suntem încântați că, înainte de Paște, le putem oferi prietenilor KiK un nou magazin, mai aproape de ei, cu aceeași diversitate, calitate și prețuri excelente ale produselor cu care i-am obișnuit. Iar Liberty Center, singurul mall din Sectorul 5, este partenerul de încredere care ne stă alături în strategia noastră de dezvoltare”, a afirmat Raluca Hartmann, directorul general al KiK România.

KiK este o destinație pentru întreaga familie. În oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse: îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, decorațiuni pentru Paște și diverse produse din categoria home&deco.

Pentru 2019, retailerul și-a propus să continue expansiunea pe piața românească, având ca obiectiv să adauge în portofoliu peste 30 de noi magazine în întreaga țară. Compania mizează pe încrederea românilor pentru produse de calitate germană și pe prețurile imbatabile practicate. Orașele în care discounterul a ajuns deja anul trecut sunt: Oradea (2 magazine), Piatra Neamț, Botoșani, Sighetu Marmației, Brăila (2 magazine), Mioveni, Vaslui, Bistrița, Craiova, Râmnicu Vâlcea, București (Bucur Retail Park).

Despre KiK
KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, ce deține o rețea vastă de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole pentru casă precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.

În prezent, KiK operează aproape 3.500 de magazine în Europa, dintre care 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România. Peste 25.000 de angajați contribuie la succesul economic al KiK, care țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine în Europa. KiK se numără, cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

Pentru mai multe detalii, accesați www.kik.eu/ro/companie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *