Inaugurarea evenimentelor toamnei la Centrul de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse

Centrul de Arte si Evenimente
Oct 01
2014

Centrul de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse este cel mai nou spatiu deschis in Bucuresti dedicat artelor, istoriei, arhitecturii si designului interior, fiind locul perfect pentru organizarea diferitelor evenimente.

Amenajat intr-o cladire monument istoric din 1881 ce a fost complet consolidata si restaurata la interior si exterior, aceasta bijuterie arhitectonica ce poarta semnatura marelui arhitect Alexandru Savulescu, se dovedeste a fi un mediu elegant si exclusivist unde orice eveniment este transformat intr-un moment magic.

In luna octombrie se inaugureaza stagiunea de toamna la Centrul de Arte si Evenimente – Palatul Noblesse cu o serie de concerte private la care vor fi invitate nume de seama ale scenei nationale si internationale, dar si serate unde dansul, muzica si deliciile culinare se vor contopi pentru a oferi invitatilor o experienta unica. Insa evenimentele toamnei la Palatul Noblesse sunt complexe, fiind organizate, de asemenea, cursuri de dezvoltare personala, stil vestimentar si eticheta, expozitii si vernisaje de arta contemporana.

Palatul Noblesse

Seria de evenimente se inaugureaza cu un duet special intre tenorul Vlad Mirita si baritonul Iordache Basalic, un spectacol unic, in premiera la Palatul Noblesse. Concertul va dura o ora, iar in pauza si la finalul acestuia va avea loc un cocktail, timp in care invitatii vor putea socializa si cunoaste pe solisti.

Cel de al doilea spectacol este Serata Belle Epoque. Este o seara dedicata valsului, polkai si muzicii clasice care se va incheia cu un dineu exclusivist. Va promitem o seara diferita, o adevarata evadare din cotidian, o incursiune intr-un univers al manierelor elegante, al etichetei si, nu in ultimul rand, al rafinamentului secolelor trecute. Pe 21 octombrie, salile Palatului Noblesse vor rasuna de vocea sopranei Irina Iordachescu, cea care va interpreta arii din opere cunoscute ce vor evoca universul sfarsitului de secol XIX, iar oaspetii vor putea valsa in compania balerinilor din cadrul All’s Ballet si pe muzica cvartetului Quartetto Emozioni.

Pe 28 octombrie va dau intalnire sopranele Daniela Vladescu si Bianca Ionescu intr-o interpretare originala, cu un program de opera si operetta care va fascina si va incanta inimile iubitorilor acestui gen muzical. Si pentru ca la Palatul Noblesse fiecare eveniment este special, si acest concert va fi o adevarata experienta, invitatii putand savura delicatese inspirate de meniurile sfarsitului de secol XIX.

Palatul Noblesse

Dar evenimentele sunt numeroase la Palatul Noblesse, in aceasta toamna fiind inaugurate cursurile si work-shop-urile pe teme diverse, dar si expozitii de arta. PhotoReading si Time Master sunt doar cateva dintre cursurile care vor fi tinute de traineri cunoscuti pe plan international, cum ar fi Connie Larkin, acestea mizand pe dezvoltarea personala. Photoreading este un curs care ajuta la dezvoltarea memorie, la dezvoltarea capacitatilor de asimilare a informatiilor, iar Time Master este un curs perfect pentru cei care isi doresc sa invete sa isi prioritizeze timpul.

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de facebook https://www.facebook.com/www.palatulnoblesse.ro pentru a fi la curent cu informatii despre evenimente

Detalii despre bilete la spectacole si inscrieri la cursuri gasiti pe site-ul www.palatulnoblesse.ro. Inscrierile se pot face trimitand un email pe adresa pr.manager@palatulnoblesse.ro

Palatul Noblesse

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *