WIDE MAGAZINE >> interviu

E cel mai frumos lucru, sa te duci la munca din placere, cu emotii, in fiecare zi – Interviu Andrei Nourescu

Nourescu Andrei
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 15
2014

Andrei Nourescu are 40 de ani si o experienta de peste 20 de ani in presa. A fost prezent la nu mai putin de 6 editii ale Jocurilor Olimpice, practic la toate Olimpiadele de vara din ultimele doua decenii. A scris trei carti, una din ele premiata drept cartea anului in 2004, iar alta fiind singurul titlu in limba romana din arhiva Muzeului Olimpic de la Lausanne.

„Relaxarea înseamnă pentru fiecare persoana altceva” – Interviu cu Eme – Maseuza Anastasia Body Sculpture

Anastasia Body Sculpture
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 18
2013

Totul a început întâmplător. Nu m-am gândit niciodată la meseria aceasta. La început am lucrat într-un cu totul alt domeniu, mai precis în telecomunicații. De-a lungul acelei perioade se găseau tot timpul colegi care să mă roage să le fac masaj, fie pentru că se simțeau stresați sau pur și simplu îi dureau anumite părți ale corpului. După 22 de ani m-am hotărât să-mi închei activitatea în domeniul telecomunicațiilor și să fac altceva dar la momentul respectiv nu știam în ce direcție să pornesc.

Bogdan Mihai Radu: mulți se tem să se exprime liber. Când am privit moartea în faţă am ştiut că trebuie să trăiesc cum simt a doua viaţă. Vroiam să fiu 100% eu

Bogdan Mihai Radu
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 26
2013

L-am cunoscut pe Bogdan Mihai Radu prima dată acum 5 ani. Cumva în perioada asta am ţinut legătura. Ştiam multe din poveştile lui Bogdan. Ştiam că fusese aproape de moarte. Ştiam că începuse să evolueze din ce în ce mai mult, să se exprime şi mai curajos.

Şi vroiam să fac cunoscută povestea lui.

Interviu cu pictorul Liviu Mihai: în general n-am făcut altceva în afară de ceea ce-mi place cel mai mult și ceea ce am simțit că trebuie să fac

mg_9756 (1)
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 10
2013

Care este povestea ta? Când și cum ți-ai descoperit pasiunea pentru pictură?

De obicei astfel de talente sunt descoperite destul de devreme. La fel s-a întâmplat și în cazul meu. În copilărie îmi plăcea foarte mult să desenez, am fost încurajat mai ales de profesori și am continuat pe linia aceasta. În general n-am făcut altceva în afară de ceea ce-mi place cel mai mult și ceea ce am simțit că trebuie să fac.

Interviu Nicolai Tand, La Cantine de Nicolai: când ies din casă și e soare afară sunt fericit. Mă minunez de orice. Găsesc motivație în orice.

Nicolai Tand
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 24
2013

Pe terasa localului am descoperit un caracter efervescent care a pornit de la zero de multe ori şi s-a ridicat prin muncă şi încredere. Mai mult decât atât am descoperit un om autentic, care vorbeşte la fel de pasionat despre Paris, Maramureş, un ceas Rolex sau o slănină cu ceapă.

Citiţi mai jos un interviu personal, neconvenţional şi necenzurat cu Nicolai.

Interviu Mikael Fredholm, CEO World Class International: cea mai palpitantă experienţă din viaţa mea este să trăiesc în România

Mikael Fredholm
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 15
2013

Mikael, când te-ai decis să vii și ulterior să rămâi în România?

De fapt, într-un fel, n-a fost o alegere. L-am întâlnit pe fondatorul World Class în Stockholm şi am vorbit despre companie. El mi-a spus că este un loc palpitant în care să lucrezi, mi-a oferit un job și am crezut ca a spus Budapesta. Așa că le-am spus părinților și prietenilor mei că o să plec în Budapesta. Așa că le-am spus părinților și prietenilor mei că o să…