WIDE MAGAZINE >> Iulius Mall Cluj – Napoca

CALVIN KLEIN – Provoacă. Creează. – secretele unui look wow

CK
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 04
2022

Cum ar fi să ieși pe stradă doar în lenjerie și o pereche de încălțăminte? Provocator? Senzual? Eliberator? Natural? Poate da, poate nu. Depinde de personalitatea și stilul fiecăruia, așa e? Cu toții avem o amprentă stilistică care se distinge în fiecare look pe care îl abordăm. Iar vara este perioada în care putem experimenta cel mai mult, perioada în care ne putem juca cu accesoriile și diverse item-uri fashion care să ne ajute să creăm o mulțime de outfit-uri cu aceleași piese. Ok, nu doar cu lenjerie, chiar dacă temperaturile ne îmbie la astfel de gânduri, dar sigur ne dorim ținute lejere, răcoroase și care să fie wow.

Petrece primăvara în #MyCalvins – look-uri iconice ideale pentru escapade urbane

Petrece primăvara în #MyCalvins
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 06
2022

Spontaneitate. Mirosuri fresh. Râsete. Adieri colorate. Experimentezi o mulțime de senzații și emoții noi când vine primăvara. Totul este efervescent. Vrei experiențe noi. Vrei un restart. Vrei să fii conectat la ceeea se întâmplă în jurul tău, la oamenii dragi din viața ta. Vrei să îți recucerești viața, începând cu obiceiurile cotidiene, promisiunile pe termen lung pe care ți le-ai făcut, și încheind cu stilul vestimentar pe care îl abordezi.

În această toamnă Descoperă colecția TOMMY HILFIGER Kids

TH Kids
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 04
2021

Stil și sustenabilitate, cuvintele cheie care definesc colecția Toamna 2021 TOMMY HILFIGER KIDS. În acest an, vă invităm ca împreună cu familia să îmbrățișați conceptul de The Explorer Club și să explorați reîntoarcerea la rădăcini, la natură și să sărbătoriți împreună frumusețea acesteia protejând-o.

UN OUTFIT TOMMY HILFIGER, CHIC & CONFORTABIL PENTRU ORICE SITUAȚIE

TH
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 15
2021

Fie că este o zi plină de task-uri urgente la birou, fie că lucrezi intens la biroul amenajat acasă, fie că este weekend și te bucuri de o zi relaxantă în familie, mereu cauți un outfit care să arate minunat dar în care să te simți și foarte confortabil.