WIDE MAGAZINE >> Jazzy Jo

Noua colecție de bijuterii Pandora s-a lansat printr-o petrecere pink manifest – Meet The New Pandora

bijuterii
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 19
2019

Am încercat să ne imaginăm o viață lipsită de culoarea roz. Lipsită de veselia, îndrăzneala, tinerețea și exuberanța acestei nuanțe. Așa am realizat cât de mult iubim, de fapt, să visăm și să trăim în culori. Cât de mult ne regăsim într-o nuanță puternică și mai ales cum ne lăsăm inspirați de fiecare culoare și de unicitatea acesteia. Totul depinde de cum simțim noi pentru noi.

Emoție și iubire alături de Pandora

Alice Cavaleru
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 30
2019

Greu de crezut că poate exista ceva mai puternic decât dragostea mamei pentru copil. Odată ce ți-ai ținut micuțul în brațe, această legătură va dura o viață întreagă. Iar timpul nu stă pe loc și, într-o clipă, copiii noștri mici, care depindeau de noi, vor crește. Dragostea pe care o mamă o poartă pentru copilul ei nu poate fi descrisă prea ușor în cuvinte. Se întâmplă de multe ori ca fotografiile să surprindă mult mai ușor emoțiile, ochii strălucitori, privirile pline de iubire și să capteze o fărâmă din această afecțiune nemărginită.

Strălucire pe covorul roșu de la VIVA Party cu bijuteriile Pandora

Alin Gălățescu
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 27
2019

Cum este să te simți ca o vedetă de cinema în lumina reflectoarelor? Cum este să strălucești și să fii în centrul atenției? Cei peste 100 de invitați celebri, bloggeri, influenceri, jurnaliști și fashioniste au trăit cea mai glam night a primăverii în atmosfera magică a Hollywood-ului din spațiul Pandora și au sărbătorit împreună 20 de ani de revista VIVA! România.

Cele mai noi tricouri cool poartă semnătura designerului Bogdan Mogoș

Bogdan Mogos
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 20
2013

Aseară tânărul designer Bogdan Mogoș și-a lansat colecția omonimă de tricouri în cadrul unui eveniment de excepție care a avut loc la terasa The Story de pe malul lacului Herăstrău. Invitații prezenți la marele eveniment s-au putut bucura de un show senzațional pus în scenă de Geneva D și trupa de dansatori WhoGonStopUs, cunoscuți publicului […]

Terasa The Story din Herastrau – Grand Opening

The Story Grand Opening Magic World
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 14
2013

Aseară, în prezența câtorva zeci de invitați și a foarte multor vedete, a avut loc inaugurarea celei mai noi si cool terase de pe malul lacului Herăstrău: The Story. Fiecare vară din viața noastră are o poveste țesută cu ajutorul oamenilor noi pe care îi cunoaștem, a lucrurilor diferite pe care le experimentăm și a […]