WIDE MAGAZINE >> Josh Gad

Frozen II înregistrează cifre record în primul weekend în România.

Frozen
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 25
2019

Filmul de animație „Frozen II / Regatul de gheață II”, o producție Walt Disney Animation Studios, a avut premiera vineri, 22 noiembrie, iar entuziasmul general pentru noul film s-a reflectat și în încasări, care s-au aliniat, și în România, trendului record din Statele Unite.

“Frozen II / Regatul de Gheață II”, noi aventuri fantastice pentru toate vârstele

frozen 2
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 11
2019

Noul film de animație și aventuri pentru întreaga familie, “Frozen II / Regatul de Gheață II”, reia povestea Elsei care acum încearcă să găsească răspunsuri esențiale despre trecutul ei și pornește într-o călătorie epică alături de cei mai buni prieteni ai săi, cu scopul de a-și salva regatul.

„Frumoasa şi Bestia” – una dintre cele mai magice poveşti marca Disney revine pe marile ecrane

BeautyBeast
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 01
2017

Disney ne răsfaţă cu o nouă producţie dinamică, plină de culoare şi emoţie. „Frumoasa şi Bestia” redă cu măiestrie una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale copilăriei, într-o nouă versiune live-action, în care personajele prind viaţă, utilizând o tehnologie de ultimă generaţie, care îi va transporta pe spectatori pe un tărâm de basm. „Frumoasa şi Bestia” spune povestea lui Belle (Emma Watson), o tânără inteligentă şi independentă, care ajunge prizonieră în castelul unei Bestii (Dan Stevens).

Céline Dion va cânta o nouă melodie pentru coloana sonoră a filmului „FRUMOASA ȘI BESTIA”

Celine Dion - Beatuy&TheBeast
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 24
2017

Céline Dion – câștigătoare a cinci premii Grammy și una dintre cele mai bine vândute artiste – va interpreta o melodie nouă, „How Does A Moment Last Forever”, care va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului live-action „FRUMOASA ȘI BESTIA”.

Noul scurtmetraj de animaţie „Frozen Fever” va fi proiectat înainte de filmul Disney „Cenuşăreasa”

frozen-fever
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 03
2015

Personajele preferate din filmul de animaţie „Frozen / Regatul de gheaţă” de la Studiourile Walt Disney Animation revin pe marele ecran în scurtmetrajul de animaţie „Frozen Fever”. Acesta va fi proiectat înainte de filmul live-action „Cenuşăreasa” de la Disney, care va avea premiera în ţara noastră pe 13 martie 2015, fiind distribuit de Forum Film România.