Lansare Jai Dam

Jai Dam
Feb 13
2013

Marți seara, pe data de 12 februarie, a avut loc inaugurarea primului flagship store „Jai Dam” din România în incinta centrului comercial Băneasa Shopping City. La mult așteptatul eveniment au luat parte foarte multe vedete de la noi dar și fondatorul brand-ului, talentatul designer francez Pierre Jack Canobbio.

Povestea brățărilor „Jai Dam” a luat naștere odată cu decizia designerului de a părăsi Parisul și de a se muta la Bangkok. Iar ca o mică paranteză, „Jai Dam” înseamnă în thailandeză „Inimă de Piatră”. Inspirat de cultura, misticismul, tradițiile și frumusețile Asiei, Pierre Jack Canobbio a deprins în scurt timp tehnicile de manufactură și a reușit să creeze, prin combinarea pietrelor semiprețioase și a aliajelor cu argintul, aurul galben sau roz, brățările-talisman care astăzi se găsesc la încheieturile multor vedete internaționale și autohtone (din ultima categorie îi amintim pe Antonia, Alex Velea, Delia Matache, Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Cătălin Botezatu, Roxana Ionescu, etc.)

Brățările „Jai Dam” mai pot fi achiziționate și din magazinele The Place Concept Store, Wolford (AFI Palace Cotroceni), Iconic, Minelli, boutique-ul 22 sau duty free Aeroport Henri Coandă, iar prețurile acestora sunt cuprinse între 600 și 2.700 Ron.

 

[Gallery not found]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *