Lansare MAIDANA – by Dana Budeanu @ Promenada Mall 18.02.2014

maidana
Mar 03
2014

In spatele proiectelor frumoase, care ies in evidenta si ajung sa iti starneasca interesul, stau oameni extraordinari. A trecut vremea retetelor si a formulelor magice, omul sfinteste locul. Gee, (Georgiana Balea) jumatatea roscata de la Jimandgee, the Coolhunters & 22foryou este cea care mi-a vandut, pe loc Maidana si petrecerea de lansare.

Maidana este un vis, transpus in realitate, in spatele caruia stau Fratziwear – Smiley si Alex Velea si cea care a “creionat” realitatea din vis, Dana Budeanu. Maidana s-a nascut in urma cu doi ani, insa a vazut lumina zilei abia pe 18 februarie, la Promenada Mall. Inainte de a se infatisa inaintea publicului, a fost intens promovata pe toate canalele de socializare. Videoclipuri, poze, teasere cu ceea ce avea sa fie Maidana au circulat pe internet cateva saptamani inainte de eveniment, starnind curiozitatea si dorinta de a intelege ce au mai pregatit “baietii”.

Evenimentul a adus laolalta prieteni, fani, cunoscuti si cumparatori: Delia Matache, Mihaela Radulescu, Dani Otil, Antonia, Sore, Alexandru Abagiu si multi altii.

Cele 27 de modele noi ale colectiei, au fost prezentate publicului intr-o atmosfera calda, sustinuta de muzica celor doi Fratziweari, ciocolata de casa si flori frumoase, atent selectionate de oameni frumosi. Inspiratia colectiei vine din stilurile vestimentare ale lui Smiley si Alex Velea si isi propune sa se defineasca ca o linie in continua schimbare si miscare, un concept care sa nu plictiseasca niciodata. Articolele ce au atras atentia cel mai mult sunt haioasele tricouri cu print, datorita carora numele Maidana a ajuns pe buzele tuturor.

“The biker jacket” este piesa de rezistenta, care va face parte constant din linia Maidana urmand sa fie interpretata pe mai multe materiale. Modelul a fost lansat din neopren matlasat deoarece croiul cool este destinat sa inlocuiasca “pufoaica” clasica ce ne tine de cald in anotimpul inca rece.

Hainele se pot achizitiona si online, de pe site-ul Dana Official http://store.danaofficial.co/.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *