Mathilde inaugurează o nouă franciză concept store în Deva Shopping City

Mathilde
Oct 07
2015

Brandul vestimentar Mathilde a inaugurat la Deva o nouă franciză pe data de 25 septembrie, ajungând la o rețea de opt reprezentanțe la nivel național. Magazinul se situează în recent inaugurata extensie a centrului comercial Shopping City Deva.

“Am ales Deva pentru inaugurarea celui mai nou Mathilde concept store, un spațiu frumos și stilat, de nivel european, pe măsura creațiilor ce poartă semnatura brandului, eveniment care a coincis cu modernizarea centrului comercial de aici. Ceea ce ne-a convins să aducem Mathilde aici, a fost stabilirea unui parteneriat solid cu persoane care cunosc bine brandul și potențialul lui, fiind totodată și cliente și admiratoare Mathilde, și care au fost dispuse să investească o sumă considerabilă pentru a achiziționa dreptul exclusiv de a comercializa Mathilde în Deva și Hunedoara, mizând pe potențialul local și dorința iubitoarelor de frumos din zonă de a se îmbrăca original și cu personalitate.“ – a precizat Răzvan Gheşea, director investiții Mathilde.

Mathilde

Creațiile semnate Mathilde se remarcă printr-un stil original și atemporal, adaptat necesităților femeii moderne, îndrăzneț și versatil, în care predomină croiurile în tendinţe, personalizate cu elementele de marcă – broderii și aplicații lucrate manual, oferind ținutelor unicitate. Rochii și fuste unicat, prêt-à-porter, sau pentru ocazii speciale, personalizate cu broderii şi aplicaţii lucrate manual, cu croieli fluide ce urmăresc forma corpului și pun în valoare feminitatea, bluze cu aplicații patchwork, salopete cu detalii inedite sau cardigane versatile, iată câteva din piesele de rezistenţă ale colecțiilor Mathilde.

Din 25 septembrie vă invităm şi în concept store Mathilde din Shopping City Deva, unde vă aşteptăm să descoperiţi lumea Mathilde şi ţinutele ei pline de poveşti…

Mathilde

***
Creaţiile Mathilde sunt disponibile în România în reprezentanţele din: Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Constanța, Iași, Timișoara, Deva, precum și în rețeaua distribuitorilor din întreaga țară, iar pentru vânzări online pe www.mathilde.ro

Urmăriți-ne în social media pentru a fi la curent cu cele mai noi informaţii şi promoţii:

Facebook: https://www.facebook.com/MathildeRomania
Instagram: http://instagram.com/mathilde.ro
Pinterest: https://www.pinterest.com/mathilderomania/
Twitter: https://twitter.com/MathildeRomania

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *