Mengotti a aniversat 5 ani de activitate în România

mengotti-5-ani-26
Mar 21
2013

Miercuri seara, pe 20 martie, Boutique-ul Mengotti a sărbătorit primii cinci ani de activitate în prezența a peste 150 de invitați din zona business, politică, journalism și showbiz.

Elegantul eveniment a avut loc la Casa Doina – frumoasa clădire din secolul XIX aflată acum în proprietatea doamnei Doina Dinca – iar invitații, dintre care îi amintim pe Doina Popoviciu Dinca, Rucsandra Hurezeanu, Corina Bârlădeanu, Roxana Voloșeniuc, Andreea Esca, Emma Zeicescu, Cosmin Stan și Maria Marinescu, au asistat la o prezentare de modă extrem de sofisticată, pregătită special de către Mengotti cu ocazia evenimentului aniversar. Pe podium manechinele au defilat etalând unele dintre cele mai prețioase creații ale colecției primăvară-vară 2013 Giorgio Armani.

La eveniment a luat parte și Adriano Mengotti, reprezentantul celei de-a patra generații de antreprenori italieni. Cu cinci ani în urmă acesta a marcat deschiderea magazinului său din București prin sprijinul acordat restaurării a două dintre tablourile pictorului Theodor Aman din a doua jumătate a secolului XIX.

 

[Gallery not found]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *