Meniul Trattoria Buongiorno, unul dintre cele mai cunoscute restaurante cu specific italian din Capitală, disponibil online pe Foodpanda

radu-balaceanu
Oct 17
2016

București, 17 octombrie 2016 – Locuitorii Capitalei pot comanda online, doar pe foodpanda.ro, preparatele din meniul Trattoria Buongiorno, unul dintre cele mai apreciate restaurante cu specific italian din Bucureşti. Această opțiune este disponibilă începând de miercuri, 19 octombrie, în urma unui parteneriat încheiat de foodpanda România cu lanțul City Grill, care operează brandul Trattoria Buongiorno.

Prin listarea locației pe foodpanda, bucureștenii vor avea acces la alte peste 100 de preparate culinare tradiționale italiene. Conform reprezentanților companiei, mâncarea comandată de utilizatorii platformei va fi furnizată de restaurantul Trattoria Buongiorno Lido.

”Bucătăria italiană este una dintre preferatele bucureștenilor, iar prezența Trattoriei Buongiorno, unul dintre cele mai îndrăgite restaurante de profil, în lista noastră de parteneri reprezintă un mare atu pentru piața locală de food ordering. Astfel, foodpanda își diversifică paleta de preparate italiene, iar utilizatorii platformei se pot bucura, atât acasă, cât și la birou, de mâncarea pregătită cu grijă de bucătarii din restaurantul lor preferat”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.

Potrivit acestuia, listarea pe o platformă de food ordering este benefică și pentru noii parteneri. Astfel, datele raportate de companie arată că restaurantele mari au înregistrat o creștere a vânzărilor cu până la 40%, chiar din prima lună de la demararea parteneriatului. Evoluția a fost susținută și de creșterea constantă a numărului de utilizatori ai platformelor de food ordering, datorită ușurinței cu care pot comanda mâncare, atât de pe desktop, cât și prin intermediul aplicației mobile gratuite.

„Prin acest parteneriat, Grupul City Grill vine în întâmpinarea clienţilor săi, extinzând aria serviciilor care să răspundă nevoilor lor de folosire eficientă a timpului, cu un serviciu pe care astăzi grupul nu-l oferă, cel de delivery. Utilizatorii platformei foodpanda.ro vor beneficia de produsele proaspete, sănătoase şi diversificate, preparate în Trattoria Buongiorno Lido. Este un proiect pilot, pe care dorim să-l dezvoltăm. Prin intermediul acestui nou serviciu vom ajunge şi noi oaspeţi în casele clienţilor noştri”, declară Ramona Popescu, Marketing Manager City Grill.

În prezent, conform datelor foodpanda, preparatele italiene cele mai comandate online în București sunt pizza, pastele și risotto cu fructe de mare sau ciuperci, care se regăsesc și în meniul celui mai nou partener al platformei.

Comanda minimă pentru preparatele Trattoriei Buongiorno disponibile online se ridică la 35 lei, sumă pentru care se percepe o taxă de 4 lei. Mâncarea ajunge la destinație în maxim 60 de minute, livrarea fiind asigurată la 4 km în jurul locației din Capitală.

Despre foodpanda
foodpanda.ro este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 500 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu și Buzău.

Despre Grupul City Grill
Fondat în 2004 de către Dragoş Petrescu, Grupul City Grill are în prezent în portofoliu şapte branduri – restaurantele City Grill, Trattoria Buongiorno, Hanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere, Pescăruş, Hanu’ lui Manuc şi Cafenelele City Café – şi 17 locaţii. Grupul şi-a consolidat poziţia pe piaţa românească prin faptul că oferă clienţilor produse sănătoase folosind materii prime proaspete, un concept şi design personalizat pentru fiecare brand în parte şi prin profesionalism și dedicare. Din 2009 şi până în prezent, Grupul City Grill a primit peste 25 de premii şi distincţii ca o recunoaştere a profesionalismului şi a succesului în industria Horeca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *