Moda contemporană pe podium la Romanian Fashion Philosophy

44FEF898-0ECB-4CDE-AECF-4C88DE44C04B
Mar 07
2018

Săptămâna aceasta este dedicată femeii și evenimentelor care o pun în valoare și îi validează atributele prin experiențe gândite special pentru ea. În acest sens, Romanian Fashion Philosophy organizează un eveniment de 5 zile, cu prezentări de modă, expoziție de creații vestimentare și cocktail, prilej de networking pentru designeri, buyeri, reprezentanți media și alți pasionați de moda contemporană.

Larisa Lupoiu, fashion designer, va prezenta vineri, 9 Martie, o colecție – surpriză a brand-ului său, Monarh Design. Colecția este concepută în concordanță cu pasiunile, preocupările și obiceiurile de consum ale consumatorului modern. Creațiile vestimentare ce vor fi prezentate includ piese comode, cu elemente feminine, ușor de integrat în ținutele chic-casual, rochii de cocktail și rochii de eveniment, care conferă acea notă de eleganță și complimentează femeia, pentru a fi o apariție memorabilă.

Monarh Design este definiția creațiilor vestimentare de designer, care corelează calitatea materialelor, croiul impecabil, finețea și eleganța pieselor, cu bucuria de a trăi momentul, și confortul de a purta un item vestimentar personalizat.

Denumirea „Monarh” are ca inspirație fluturele Monarh, datorită caracteristicilor sale fermecătoare. Deși are o durată de viață scurtă, fluturele uimește prin coloristica și prin delicatețea lui. Caracteristicile Monarh Design sunt grația, calitatea, profesionalismul, promptitudinea și amabilitatea în relațiile cu clienții.

Larisa Lupoiu este designer încă din 2012 și crede cu tărie că industria fashion are propria filosofie, pe care fiecare o percepe în funcție de gusturi, experiențe, cultură și viziune. Îndrăgostită de modă încă din copilărie, Larisa și-a dorit să transpună gingășia și frumusețea fluturilor în creații diafane, care să sugereze rafinament, libertate, feminitate și unicitate.

Moda este pasiunea ei transformată în business. Pe lângă brand-ul Monarh Design, Larisa este și producător în industria fashion, ceea ce îi validează abilitățile de antreprenor. În colecțiile sale, Larisa a punctat un obiectiv comun important, acela de a complimenta orice siluetă.

„Fiecare femeie este minunată în felul ei, iar o creație bine gândită trebuie să o avantajeze, să îi pună în valoare frumusețea, atributele ei forte. Monarh Design răspunde fiecărei provocări în materie de creații vestimentare.” – Larisa Lupoiu

Vă așteptăm cu drag pe 9 Martie la Ambasad’Or Events, Otopeni, ora 19.00!

Romanian Fashion Philosophy
Cu o experiență de peste zece ani în realizarea unor evenimente top class de modă, atât în țară cât și în străinătate, misiunea Festivalului „Romanian Fashion Philosophy” este de a promova designerii și brandurile în cadrul unui eveniment internațional de modă, care își propune să devina un must-have și un reper în industrie.

„Romanian Fashion Philosophy” înseamnă o nouă filosofie despre modă, un concept avangardist care dorește să reunească sub același acoperiș designerii de top ai momentului, branduri renumite din industria fashion și să devină acel eveniment de modă organizat la standarde internaționale, pe care designerii, manechinele, mass media, buyerii, fotografii și consumatorii de fashion îl așteptau de multă vreme.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *