My Fair Lady – un spectacol de Broadway adus cu succes pe scena Grand Cinema & More

my-fair-lady
Noi 02
2016

București, 31 octombrie 2016 – În octombrie, My Fair Lady a putut fi urmărit din nou pe scena sălii Epika din Grand Cinema & More, într-o serie de șase reprezentații. Magia unui spectacol interpretat în viziunea regizorului Răzvan Ioan Dincă, care amintește cu ușurință de cele de pe Broadway, continuă cu o nouă serie de spectacole pe 8, 9, 10 și 11 decembrie.

Cele două distribuții, cei 70 de artiști si peste 200 de oameni implicați în producție, baletul și orchestra live prezentă pe scenă pe tot parcursul reprezentației au readus la viață o poveste care a scris istorie, în cea mai mare producție privată a unui musical din România. Sala Epika din Grand Cinema & More a întâmpinat cu scaunele pline, în cele patru zile ale celei de-a doua serii de reprezentații, un spectacol de anvergură, gândit în egală măsură pentru minte și suflet, susținut intr-un cadru inedit și spectaculos.

„Față de teatru, balet sau concert, musicalul este cel mai complex gen pentru că include toate celelelalte forme de spectacol. Din acest motiv a trebuit să creez pentru My Fair Lady un light design complex, bazat pe multe lumini inteligente, având sute de cue-uri de lumină, construit cu multă precizie, cerințe care au aparut și pentru a adapta lumina la spectaculoasa scenografie creată de Maruti Evans și la frumoasele costume ale Oanei Botez. În final, toate elementele vizuale au fuzionat într-un spectacol plin de culoare, ritm și strălucire, exact acele ingrediente care asigură succesul unui spectacol”, a declarat Daniel Klinger, designerul de lumini al spectacolului.

„Orice montare a unui mare musical este impresionantă. Se muncește foarte mult și pe multe planuri. Ai echipa de actori, dansatorii, corul, orchestra și echipa tehnică … Se fac cabine de studiu, lecturi, coregrafii, repetiții muzicale cu orchestra, etc. Am fost cam sceptic la inceput … Nu credeam ca sala Epika ar putea fi transformată într-o sală de teatru. Asta până au venit decorurile, luminile, recuzita … A fost uimitoare transformarea sălii de cinema într-o veritabilă scenă de teatru”, a declarat Adrian Nour, actorul din rolul Colonelului Hugh Pickering.

Montarea acestui spectacol este realizată de regizorul Răzvan Ioan Dincă, alături de care au lucrat scenograful Maruti Evans, designerul de costume Oana Botez, coregrafa Violeta Dincă și designerul de lumini Daniel Klinger. Traducerea și adaptarea libretului au fost realizate de Ernest Fazekas.

Pentru cea de a treia serie de reprezentații din luna decembrie, biletele au fost deja puse în vânzare și sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro, în reţeaua bilet.ro şi la casele de bilete ale cinematografului din Băneasa Shopping City.

Despre Grand Cinema & More
Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

În prezent, Grand Cinema & More deține singura sală de cinema din România dotată cu sistem de sunet Dolby Atmos, cea mai nouă tehnologie audio surround din lume. Cele 54 de boxe, putând reda până la 128 de obiecte audio independente, dubla proiecție 4k și cel mai mare ecran de tip „silver screen” din țară, integrate în conceptul black box al sălii, fac din Grand Ultra destinația perfectă a unei experiențe cinematografice complete.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *