NO TIME TO DIE în cinematografe din 8 aprilie 2020

007
Dec 05
2019

În No Time to Die, Bond lasă în urmă viața de agent secret și caută să se bucure de o viață tihnită în Jamaica. Însă, clipele sale de liniște sunt brusc întrerupte când Felix Leiter, un vechi prieten din CIA, apare și cere ajutor. Astfel, o misiune simplă, de extragere a unui om de știință răpit, se transformă într-una mult mai periculoasă decât era de așteptat și îl poartă pe Bond pe urma unui răufăcător misterios care e înarmat cu o tehnologie de luptă devastatoare.

Regizor: Cary Joji Fukunaga
Scenariști: Neal Purvis & Robert Wade, și Cary Joji Fukunaga și Phoebe Waller-Bridge
Producători: Michael G. Wilson și Barbara Broccoli
Distribuție: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, cu Jeffrey Wright, cu Christoph Waltz și Ralph Fiennes ca “M”
În alte roluri: Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, și Billy Magnussen

Site-ul oficial: https://www.007.com
Twitter: @007
Facebook: @JamesBond007
Instagram: @007
YouTube: James Bond 007

DITRIBUIT PRIN UNITED ARTISTS RELEASING. © 2019 DANJAQ, LLC AND METRO-GOLDWYN-MAYER STUDIOS INC. NO TIME TO DIE, AND RELATED JAMES BOND INDICIA © 1962-2019 DANJAQ, LLC AND METRO-GOLDWYN-MAYER STUDIOS INC. NO TIME TO DIE, AND RELATED JAMES BOND TRADEMARKS ARE TRADEMARKS OF DANJAQ, LLC. ALL RIGHTS RESERVED.

Filmul No Time to Die este distribuit în România de Forum Film România și poate fi vizionat la cinema din 8 aprilie 2020.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *