Noua colecție de vară semnată FOREVER 21 este acum disponibilă în magazine

Colectia de vara 2018
Iun 18
2018

FOREVER 21 se pregătește pentru o vară plină de stil și propune articole vestimentare, cu croieli moderne și fresh, care vor completa garderoba fiecărei fashioniste, pentru o vară cu experiențe de neuitat.

Piesele de rezistență din colecția de vară sunt reprezentate de rochii cu design floral, tricouri în nuanțe neon, costume de baie într-o singură culoare ori cu imprimeuri tropicale inspirate din junglă, în două piese sau o singură piesă, în funcție de preferințe, completate de topuri pentru o ținută în stil retro. Din noua colecție nu putea să lipsească denimul, în toate versiunile posibile – jachete, accesorii și pantaloni scurți, toate disponibile la prețuri specifice FOREVER 21. Noua colecție de vară semnată FOREVER 21 conține produse ideale pentru o vară plină de aventuri.

În industria de modă, deseori sunt promovate standarde de frumusețe artificiale, dar FOREVER 21 este recunoscut pentru sfidarea acestor stereotipuri, considerând și promovând moda ca fiind accesibilă tuturor.

Și pentru că moda este pentru toți, colecția de vară include toate piesele necesare și pentru garderoba bărbaților, cum ar fi pantaloni lungi cu capse, bermude colorate, tricouri sau pantaloni scurți. De asemenea, noua colecție include articole vestimentare plus-size, din care nu puteau lipsi rochiile maxi, costumele de baie și acessoriile.

Indiferent unde vor fi purtate, fie la piscină, în călătorii sau la plimbările prin oraș pe timpul verii, noile piese din colecția de vară sunt potrivite pentru fiecare, căci moda este pentru toți.

La FOREVER 21, garderoba poate fi reînnoită cu articole vestimentare cu prețuri care încep de la 27, 90 RON. Produsele sunt disponibile în magazinele FOREVER 21 din ParkLake Shopping Center și Sun Plaza.

***
Despre FOREVER 21
FOREVER 21 este una dintre cele mai renumite mărci de modă din lume, are sediul în Los Angeles și își desfășoară activitatea în peste 820 de magazine deschise în aproape 60 de țări.

FOREVER 21 dezvăluie tendințele cele mai în vogă și de actualitate ale modei, foarte apreciate de consumatori. Inspirată de moda de stradă, de muzică, de cultură și de cele mai moderne stiluri de viață, în prezent, brandul este cunoscut pe scară largă pentru stilul său marcant, abordarea inovatoare și pentru faptul că este lider în conceptul de „fast fashion” – oferind un sortiment vast de produse de modă cu introducerea de modele noi zilnic la prețuri avantajoase.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *