Noutati de la Joie: colectia Signature

joie
Aug 25
2021

Producatorul Joie a lansat recent pe piata o noua colectie: Joie Signature.

Aceasta este o colectie in editie limitata, caracterizata prin stilul chic, elegant, dar și modern in acelasi timp. Utilitatea se imbina cu moda, intr-o linie care are un design atemporal.

Ce deosebeste produsele Signature de restul produselor lansate pe piata pana acum?

• Materialele premium
• Tehnologiile de ultima generatie
• Designul unic si inovativ
• Eleganta si durabilitate

Printre modelele din colectie se numara: scaunul auto i-Traver Signature, scoica i-Level Signature, caruciorul Finiti Signature si scaunul i-spin Grow 360° Signature.

i-Level este cea mai confortabila scoica auto dotata cu sistem inteligent de inclinare a sezutului Intelli-Snug si certificata i-Size.

i-Level este o scoica spectaculoasa care depaseste asteptatile inca de la prima utilizare.

Certificarea i-Size precum si pozitia de somn extrem de confortabila o transforma in cea mai sigura, cea mai confortabila si cea mai recomandata scoica auto inca din prima zi de viata.

Scaunul auto i-Traver Signature 100 – 150 cm a obtinut in cadrul editiei de primavara (2021) a testului ADAC – cele mai stricte si exigente teste de siguranta – rezultatul 1.9 (4 stele).

Caruciorul Joie Finiti este partenerul ideal de plimbare, care o sa va uimeasca prin versatilitatea sa. Acest carucior este 4 in 1 si se adapteaza nevoilor tale si ale micutului. Cu o greutate de doar 11,21 kg, caruciorul este pregatit pentru fiecare noua aventura a familiei.

Caruciorul Finiti este compatibil atat cu landou, cat si cu scoica auto, formand astfel un sistem de calatorie complex si complet. Potrivit pentru nevoile micutului si ale mamicii, Finiti are un sezut care poate fi orientat cu fata spre mamica, dar si cu spatele, pentru ca bebe sa vada cat mai mult din lumea din jurul sau.

Scaunul auto i-Size i-Spin Grow 360° Signature este conceput astfel incat sa reziste de-a lungul timpului si sa evolueze deodata cu micutul tau. Pe masura ce copilasul creste, scaunul o sa il tina in siguranta gratie sistemului i-Size, care a fost supus celor mai avansate teste de coliziune.
Scaunul poate fi folosit de la 40 cm (nastere) pana la 125 cm (aproximativ 7 ani).

Produsele din colectia Signature vor atrage toate privirile si vor aduce un plus de siguranta si confort la fiecare iesire.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *