WIDE MAGAZINE >> Olympus

Olympus aniversează zece ani de prezență la raft în România

Olympus 10 ani
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 19
2019

Olympus investește pasiune în munca de zi cu zi. Iar această pasiune se întoarce prin aprecierea de care se bucură produsele din portofoliul brandului. La zece ani de la venirea în România, Olympus este parte din circuitul bunătăților locale, prezent pe mesele și în sufletele tuturor românilor, cu cel mai complet portofoliu de produse.

Olympus se alătură Turneului Național „Școala Alergării” în calitate de partener oficial

Scoala-Alergarii-Robert-Hajnal-trailrunningacademy
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 12
2018

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de pe piața locală de lactate, se alătură, în calitate de partener oficial, Turneului Național „Școala Alergării” de workshopuri susținute de Robert Hajnal, cel mai bun ultramaratonist din România. Turneul se defășoară în perioada noiembrie 2018 – februarie 2019, în 10 orașe mari din țară, atingând teme de discuție precum tipuri și principii de antrenament, tipuri de alergători sau sfaturi pentru alergare.

Olympus introduce în portofoliul de produse Carpos, o nouă gamă de băuturi 100% vegetale

Carpos
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 03
2018

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, aduce pe piața locală Carpos, o nouă gamă de băuturi 100% vegetale. Inspirat de natură, cultivat de oameni, Carpos susține o alternativă nutritivă a laptelui și este destinat cosumatorilor aflați în căutarea unor produse vegetale cu un conținut nutrițional ridicat.

Descoperă cel mai bun iaurt grecesc, descoperă Stragghisto de la Olympus

Stragghisto
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 26
2018

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, aduce pe piața locală încă o rețetă tradițională a faimosului iaurt grecesc. Noul iaurt, Stragghisto, este un produs premium, cu un conținut scăzut de lactoză, cel mai mare nivel de proteine față de produsele din aceeași categorie de pe piață și o textură densă și cremoasă, ca a unui mousse.

ParkLake Shopping Center și World Class invită bucureștenii la campionatul de padel al verii

Campionat Padel
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 28
2017

București, 28 iunie 2017: ParkLake devine pe 1 iulie locul de desfășurare al celui mai așteptat campionat de padel al verii organizat în parteneriat cu World Class şi PadelMania. Bucureștenii sunt invitați să joace padel pe unul dintre cele trei terenuri special amenajate, luptându-se pentru premiile oferite în cadrul competiției.

Echipa Paralimpică a României este gata să scrie istorie la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro

echipa paralimpica
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 08
2016

Olympus susține Comitetul Național Paralimpic, prezent în echipă extinsă la ceremonia de deschidere din data de 7 septembrie. București, 7 septembrie 2016 – În perioada 7 – 18 septembrie, Rio de Janeiro va găzdui cea de-a 15-a ediție a Jocurilor Paralimpice de vară.

Olympus aduce rețete savuroase cu preparare rapidă, sub semnătura Irinei Bucșa

Olympus_IrinaBucsa
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 25
2015

București, 22 iunie 2015 – Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate de pe piața locală, continuă colecția de rețete savuroase cu preparare rapidă din secțiunea “Rețetele Olympus” de pe website-ul www.olympusdairy.ro, de data aceasta, sub semnătura Irinei Bucșa, finalistă a concursului de gătit MasterChef.