ParkLake Shopping Center întâmpină primăvara cu noile colecții și cu o mulțime de surprize pentru femei

ParkLake-Primavara
Mar 02
2017

București, 2 martie 2017: ParkLake Shopping Center dă start sezonului prin noile colecții primăvară-vară 2017. Din martie, vizitatorii centrului comercial își vor putea reînnoi garderoba cu ținute de sezon, pe care le pot găsi în cele peste 200 de magazine de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.

Cu ocazia lansării colecției, ParkLake a pregătit două ateliere de specialitate prin care oferă vizitatoarelor recomandări de ținute, make-up și păr în linie cu tendințele din acest sezon. Evenimentele sunt organizate în parteneriat cu Fundația Calea Victoriei, recunoscută pentru cursurile și evenimentele creative pentru tinerii din București.

Seria de ateliere pentru femei debutează cu un workshop pe tema “Fashion & Accessories”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 4 martie, între 16:00 și 18:00, în zona Main Square, cu acces gratuit. Stiliștii din cadrul fundației vor discuta despre tendințele anului și vor inspira participantele prin piesele vestimentare din colecția primăvară-vară.

Sămbătă, 11 martie, vizitatoarele ParkLake pot participa la workshop-ul cu tema “Make Up & Hair”, suținut de specialiștii Fundației Calea Victoriei. Aceștia vor oferi demonstrații de machiaj natural în ton cu trendurile din 2017. Atelierul va avea loc în intervalul orar 16:00 -18:00, la parterul ParkLake (zona Main Square), cu acces gratuit.

Concert cadou pentru super fete
Ziua Femeii reprezintă un prilej de sărbătoare şi de răsfăţ la ParkLake. De aceea, centrul comercial pregătește, în parteneriat cu ProFM, un concert cadou pentru super-fete, pentru a sărbători cu stil această zi specială. Fetele sunt așteptate la ParkLake pe 8 martie, să ia parte la un super-concert susţinut de cele mai în vogă artiste din România: Antonia&Band, Feli, Sore, Nicoleta Nucă şi Jazzy Jo. Evenimentul va avea loc pe 8 martie, începând cu ora 19:00 la parterul ParkLake (în Main Square), cu acces gratuit.

Despre ParkLake Shopping Center
ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *