WIDE MAGAZINE >> ParkLake Shopping Center

Sărbătorim #6 ani de ParkLake cu un festival de Street Food, muzică live și 6000 de premii pentru tine!

Park Lake
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 05
2022

Luna septembrie marchează 6 ani de la deschiderea ParkLake. Cu ocazia aniversării, centrul comercial derulează campania “#6ani de ParkLake. Vino să sărbătorim împreună”, prin care organizează o mulțime de activități menite să aducă zâmbete pe fețele vizitatorilor –  un festival gastronomic, concerte aniversare, mii de vouchere cadou și multe alte premii pe loc.

CALVIN KLEIN – Provoacă. Creează. – secretele unui look wow

CK
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 04
2022

Cum ar fi să ieși pe stradă doar în lenjerie și o pereche de încălțăminte? Provocator? Senzual? Eliberator? Natural? Poate da, poate nu. Depinde de personalitatea și stilul fiecăruia, așa e? Cu toții avem o amprentă stilistică care se distinge în fiecare look pe care îl abordăm. Iar vara este perioada în care putem experimenta cel mai mult, perioada în care ne putem juca cu accesoriile și diverse item-uri fashion care să ne ajute să creăm o mulțime de outfit-uri cu aceleași piese. Ok, nu doar cu lenjerie, chiar dacă temperaturile ne îmbie la astfel de gânduri, dar sigur ne dorim ținute lejere, răcoroase și care să fie wow.

În Iulie ParkLake te invită într-o călătorie în Lumea Antică

În Iulie ParkLake te invită într-o călătorie în Lumea Antică
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 02
2022

În luna Iulie ParkLake ți-a pregătit o expediție în trecut! Vino în perioada 01.07 – 31.07.2022, de Luni până Duminică, în Main Square-ul din ParkLake, să descoperi ”Tehnologia Învingătorilor”, o expoziție în colaborare cu Original Media, care te va purta într-o călătorie în timp, prin mai multe secole, și care va aduce în atenție evenimente semnificative din Roma Antică, dar și lucruri mai puțin știute despre romani.

Petrece primăvara în #MyCalvins – look-uri iconice ideale pentru escapade urbane

Petrece primăvara în #MyCalvins
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 06
2022

Spontaneitate. Mirosuri fresh. Râsete. Adieri colorate. Experimentezi o mulțime de senzații și emoții noi când vine primăvara. Totul este efervescent. Vrei experiențe noi. Vrei un restart. Vrei să fii conectat la ceeea se întâmplă în jurul tău, la oamenii dragi din viața ta. Vrei să îți recucerești viața, începând cu obiceiurile cotidiene, promisiunile pe termen lung pe care ți le-ai făcut, și încheind cu stilul vestimentar pe care îl abordezi.

E Sărbătoare. Bucură-te de shopping și relaxare în ParkLake

Campanie Paste
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 31
2022

A sosit sezonul zilelor însorite, care îmbie la răsfăț, relaxare și shopping de neuitat.

În luna aprilie, te așteptăm în ParkLake să descoperi campania ”E Sărbătoare. Bucură-te de shopping și relaxare!” În perioada 01 – 30 aprilie, cumpărăturile în valoare de minim 150 de lei îți pot aduce unul din cele 3.500 de vouchere în valoare de 50 de lei fiecare, astfel încât să te bucuri de cele mai frumoase cadouri pentru tine și cei dragi.

SMYK All for Kids își consolidează poziția în Oltenia cu un nou magazin, la Craiova

SMYK
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 16
2022

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 15 februarie primul magazin din Craiova, extinzându-și astfel rețeaua națională la 24 de magazine. Cu o suprafață de peste 540 de metri pătrați, acesta este primul magazin deschis anul acesta în țară și va asigura alte 8 locuri de muncă.

PARKLAKE TE INVITĂ SĂ CELEBREZI CRĂCIUNUL CU UN CADOU PERFECT PENTRU CEI DRAGI

ParkLake te invita sa celebrezi Craciunul cu un cadou perfect pentru cei dragi
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 08
2021

A început cea mai frumoasă lună din an și, odată cu ea, goana după daruri pentru cei dragi. Uneori, găsirea cadoului perfect pare o misiune imposibilă – tocmai de aceea, în Decembrie, ai de ales dintr-o gamă extinsă de Gift Card-uri personalizate, astfel încât să poți oferi un cadou cu amprentă personală unică.

În această toamnă Descoperă colecția TOMMY HILFIGER Kids

TH Kids
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 04
2021

Stil și sustenabilitate, cuvintele cheie care definesc colecția Toamna 2021 TOMMY HILFIGER KIDS. În acest an, vă invităm ca împreună cu familia să îmbrățișați conceptul de The Explorer Club și să explorați reîntoarcerea la rădăcini, la natură și să sărbătoriți împreună frumusețea acesteia protejând-o.

Page 1 of 91234...%PAGE_NUMBER%