WIDE MAGAZINE >> Paşte

Lanțul clujean Marty Restaurants inaugurează prima locație din București, cu un meniu format din 199 de preparate

Marty Plaza
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 11
2018

Marty Restaurants, cel mai mare lanț de restaurante din Cluj-Napoca, se extinde la nivel național și inaugurează prima locație din București și a șaptea unitate din rețea, în centrul comercial Sun Plaza.

Situat la primul etaj din incinta centrului comercial Sun Plaza, din sudul Bucureștiului, noul restaurant se întinde pe o suprafață de aproximativ 370 de metri pătrați, designul interior fiind semnat de arhitectul Cosmin Todor, câștigător al premiului Noblesse Interiors la Elle Decoration Design Awards în 2016. Cu o capacitate de 140 de persoane și o echipă formată din 35 de persoane, noul restaurant oferă 199 de preparate culinare cu specific italian-american.

ParkLake lansează campania de Paște și oferă vouchere de cumpărături în valoare totală de 175.000 de lei și o vacanță la Disneyland

Visual Paste ParkLake
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 19
2018

ParkLake Shopping Center marchează sărbătorile pascale prin campania “Fiecare Sărbătoare este surprinzătoare”. Între 15 martie și 7 aprilie, 3500 de vouchere de cumpărături, în valoare totală de 175.000 de lei vor fi oferite garantat clienților centrului comercial. În plus, evenimentele inedite, atelierele și spectacolele tematice, dar și târgul special organizat cu aceasta ocazie sunt modul perfect de petrecere a timpului liber.

3 lucruri pe care merită să le faci la cinema de Paşte

Furios si Iute 8_Poster
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 13
2017

De Paşte, ţi-am făcut program la Cinema City. Fie că îţi place să urmăreşti cele mai noi blockbustere, adori comediile savuroase sau filmele cu cele mai înnebunitoare efecte speciale sau mergi la cinema pentru că, pur şi simplu, acolo găseşti cel mai delicios popcorn, la Cinema City te aşteptăm şi cu trei filme noi-nouţe: „Furios şi iute 8” – în avanpremieră exclusivă şi premierele „The Boss Baby: Cine-i şef acasă?” şi „Jaf cu stil.”

La Biblioteca – locul unde nu te mai saturi de povești

la-biblioteca-cismigiu
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 23
2016

Viața e poveste… Oamenii și locurile spun povești. Recent renovat, restaurantul La Biblioteca din Cișmigiu și-a redeschis porțile în această lună cu o nouă înfățișare, adoptând stilul modern – chic în ceea ce privește decorațiunile interioare. Ferestrele largi și fotoliile colorate te invită într-un lume în care îți poți da frâu liber imaginației și în care poți visa la o seară magică de iarnă.

Cum te distrezi de Paşte în Austria?

vacana-de-paste pe partie
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 09
2014

V-aţi gândit cum ar fi să petreceţi Paştele altundeva decât acasă? Atunci anul acesta nu trebuie să rataţi ofertele tentante pentru Austria! Începând cu 181 euro puteţi alege între un sejur de 3 nopţi în capitala imperială Viena sau o săptămână de schi sub soare pe gheţar care ajunge până la 472 euro.