PAU GASOL A PURTAT TOMMY HILFIGER LA NUNTA SA CU CATHERINE MCDONNELL

Pau Gasol
Iul 18
2019

Tommy Hilfiger, anunță că jucătorul spaniol de baschet și ambasadorul local al colecțiilor pentru bărbați TOMMY HILFIGER și TOMMY HILFIGER TAILORED în Spania, Pau Gasol, a purtat TOMMY HILFIGER la nunta sa cu antreprenoarea Catherine McDonnell, ce a avut loc la Castell de l’Empordà, Spania, pe 16 iulie 2019.

Pau Gasol
a purtat un costum din trei piese, realizat din lână albastru-regal și mohair, împreună cu o cămașă albă din bumbac și papion negru din mătase.

Colecția TOMMY HILFIGER TAILORED este disponibilă în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate.

UNDE: Castell de L’Empordà, Spania

CAND: Marți, 16 iulie 2019

Photo Credit: José Villa

# # #
Despre Sarkk
Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse din magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.
SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *