Peste 1000 de persoane au participat la cel mai mare maraton de cycling în aer liber, organizat de World Class, în cadrul BikeFest 2015

World_Class_BikeFest 2015
Sep 24
2015

București, 23 septembrie 2015 – Cei mai buni instructori și 300 de biciclete au stat la baza celui mai mare maraton de cycling și aerobic cu care World Class i-a întâmpinat pe cei 4.500 de iubitori de sport în aer liber, în cadrul BikeFest 2015.

Aflat la cea de-a cincea ediție, BikeFest este cel mai mare eveniment dedicat bicicliștilor urbani, organizat de Asociația Green Revolution, în cadrul căruia participanții au acces la competiții distractive și activități de relaxare, alături de prieteni și familie.

Pe durata celor 6 ore ale maratonului de cycling, antrenorii World Class au menținut o atmosferă plină de energie și bună dispoziție și au testat rezistența fizică a celor peste 1.000 de participanți. Aceștia au putut alege dintre șase clase de cycling, în combinații de trei sau șase ore. Pentru cei doritori să se relaxeze și să se bucure de trei ore de răsfăț, World Class a pregătit și o serie de clase de yoga, pilates și zumba.

world-class_bikefest2015

“Ne-am bucurat să fim, și anul acesta, parteneri BikeFest, ca parte din misiunea World Class de a promova un stil de viață sănătos. Atât pentru participanți, cât și pentru antrenorii World Class, Bikefest este un manifest al energiei, distracției și pasiunii pentru sport, cu atât mai mult cu cât acestea și-au dat întâlnire în cadrul celui mai mare maraton de cycling organizat de noi până acum”, a declarat Marius Nedelcu, Marketing Manager World Class România.

BikeFest este un eveniment organizat de Asociația Green Revolution în scopul consolidării comunității de bicicliști și promovării bicicletei ca mijloc de transport alternativ. În cadrul evenimentului se organizează activități pe bicicletă dedicate tuturor iubitorilor de cycling și de mișcare.

***

Despre World Class România

World Class România este lider de piaţă în industria de wellness autohtonă și numără 15 centre în toată țara și peste 35.000 de membri. Centrele World Class asigură servicii la cele mai înalte standarde, într-un mediu sigur şi prietenos. World Class este partener exclusiv LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

În vara anului 2015, World Class România a lansat un nou concept de club de fitness și lifestyle, intitulat W, care reprezintă o oază urbană holistică de relaxare în cadrul căreia membrii au posibilitatea să se deconecteze și să se bucure de cursuri de aerobic, Yoga sau Pilates, la cea mai înaltă calitate, într-un cadru intim și exclusivist. Centrul W by World Class este situat în zona Charles de Gaulle, Str. Alexandrina nr. 20-22, București.

Pentru mai multe detalii despre serviciile W by World Class, accesați: http://wbyworldclass.ro/ și https://www.facebook.com/wbyworldclass.

Pentru mai multe detalii despre World Class România, accesați: http://www.worldclass.ro/ și https://www.facebook.com/worldclass.romania.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *