Peste 6.000 de femei poartă pantofi românești creați de Diane Marie Studio

diane-marie-nude
Ian 10
2017

Brandul românesc Diane Marie Studio a încălțat, din 2012 și până în prezent, peste 6.000 de femei cu pantofi creați manual în atelierul propriu de producție de Diana Nedea (designer și fondator) și echipa sa de meșteșugari.

Eleganța și confortul primează în rândul româncelor atunci când vine vorba pantofi!

Cel mai vândut model este Stiletto-ul cu toc confortabil de 8 cm în diferite variante de culori, insa cel mai vândut produs este Stiletto nude Irene. De asemenea, cele mai căutate culori sunt nude, auriu, verde, albastru și roșu, împreună cu combinațiile inedite de imprimeuri în care predomină verdele, albastrul, sau auriul.

“Româncele caută combinația ideală de eleganță, fără să facă rabat în ceea ce privește confortul. Mai mult ca sigur de aici și alegerea lor pentru stiletto-ul cu toc de 8 cm: este incăpător, comod și nu face niciun compromis referitor la eleganță”, spune Diana Nedea, designer și fondator Diane Marie Studio.

Spanioloaicele, italiencele și franțuzoaicele optează pentru încălțăminte românească!

Showroom-ul Diane Marie Studio din Centrul Vechi al Bucureștiului este punctul de atracție al fashionistelor din lumea întreagă care vizitează zona veche a Capitalei:

“Cel mai des ne intâlnim cu turiste din Spania, Italia și Franta. Sunt clienți care știu ce vor și văd un mare avantaj în ceea ce privește costul pe care trebuie să îl plătească în raport cu produsul obținut. Toate aceste cliente achiziționează, cu mici exceptii, cel putin 2-3 perechi.”

Pantofii din piele naturală verde – culoarea anului 2017 – în clasamentul preferințelor clientelor Diane Marie încă din 2015!

Conform Institutului Pantone, culoarea anului este verdele crud, o nuanţă ce simbolizează reconectarea cu natura, culoare ce se regăsește deja în colecțiile de pantofi semnate de Diane Marie.

“În 2017, culoarea anului este verde Greenery. În ultimii 2 ani, nuanțele de verde au fost la mare căutare, însă anul acesta cu siguranță vor fi piesa de rezistență și pentru acele cliente care în anii anteriori au fost mai reticente”, spune Diana Nedea.

www.pantofidianemarie.ro
Showroom: Pasajul Selari Nicolae 4 (București, Centrul Vechi)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *