PETRECERE ÎN PARADIS CU PANDORA

Pandora
Iun 14
2018

Vara aceasta, exprimă-ți latura jucăușă și spiritul liber cu noile bijuterii finisate manual de la PANDORA, ideale pentru a-ți pune în evidență stilul și atitudinea pozitivă.

Noua noastră colecție de bijuterii atent realizate din argint 925 strălucește în ritmul energiei tale și îți pune în valoare personalitatea vibrantă și optimismul. Modelele pieselor sugerează spiritul boem al sezonului estival, fiind extrem de versatile. Așadar, noile bijuterii pot arăta fantastic alăturate atât unei jachete negre, cât și unei rochii maxi, la petreceri și chiar la serviciu.

Piese must-have clasice și contemporane dau startul noilor tendințe de vară. Cu detalii complexe și delicat realizate, curcubeiele sclipitoare și ciucurii, prezenți pe cele mai faimoase podiumuri de modă, conferă un aer visător, dar sofisticat oricărui look. Fiecare bijuterie a fost atent meșteșugită de artizani pricepuți, pentru a fi un accesoriu de lux – de la pietre minunat montate, la email pictat manual și perle albe de cristal în formă de floricele. Perfect pentru a îmbrățișa latura mai ușoară a vieții!

Amuletele și talismanele noii colecții, cu cele mai fine detalii, reprezintă simboluri personale de iubire, speranță și protecție. Atrage fericirea cu talismanul „Prinzător de vise” sau fii romantică, accesorizându-ți ținuta cu cerceii statement în formă de pene. Pietrele ce înfrumusețează noile bijuterii, te vor face să strălucești în nuanțele uneia dintre cele mai la modă culori ale sezonului: turcoaz. Completează-ți look-ul cu un inel impunător lucky-trio, apoi combină și suprapune simboluri și texturi, pentru a crea un stil vibrant, plin de viață.

Fii tu însăți și sărbătorește zilele însorite și nopțile înstelate ale verii într-un mod unic, cu PANDORA!

#DOPANDORA

Descoperă bijuteriile în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net.

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,800 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,400 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,300 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 13,200 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *