WIDE MAGAZINE >> pictura

„Sunt genul de artist care dorește să ofere mai mult live decât virtual, nu îmi place să postez tot timpul ce fac și în niciun caz atunci când dobândesc ceva nou să mă postez un doi să arăt, pentru că păstrez pentru scenă și proiecte.”

Alla
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 04
2021

Cred că precum mulți copii, pe când eram mică, îmi plăcea să dansez în fața oglinzii, să-mi urmăresc mișcările corpului și să descopăr noi modalități de a exprima prin mișcare emoția pe care melodia respectivă mi-o insufla. Cu trecerea timpului nu am renunțat la această fascinație față de acest mijloc artistic, ci doar a evoluat […]

Intră în lumea artei tinere!

Diploma Selected
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 31
2016

Vino să vezi Diploma Selected la spațiul expozițional UniCredit Bank – Bulevardul Expoziției 1F Project Space.
DIPLOMA Selected este o expoziție capsulă, care a fost prezentată pentru prima dată ca parte a circuitului UniCredit Design Trail, în cadrul Romanian Design Week 2016. Expoziția a fost găzduită de Casa Filipescu-Cesianu (Sala Lapidarium), parte a Muzeului Municipiului Bucureşti, și a fost vizitată de către 15.000 de persoane.

Licitația AraArt numărul 28: farmecul feminin celebrat de AraArt în licitația de Mărțișor

Nicolae Darascu - Chioggia
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 25
2016

Miercuri, 2 martie, AraArt organizează o licitație de Mărțișor cu 161 de lucrări de artă decorativă şi plastică, printre care se numără nume importante ale patrimoniului cultural românesc: Ion Andreescu, Ștefan Luchian, Nicolae Tonitza, Theodor Aman, Samuel Mutzner, Iosif Iser, Nicolae Dărăscu, Gheorghe Petrașcu. Numeroase lucrări din Licitația AraArt numărul 28 sunt expresii picturale care evocă diverse valențe ale farmecului feminin.

Pastelul Margine de crâng, semnat Ștefan Luchian, scos la licitație de AraArt pe 14 octombrie!

Stefan Luchian - Margine de crang - AraArt
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 10
2015

Miercuri, 14 octombrie 2015, AraArt organizează o licitaţie cu lucrări de artă plastică şi decorativă, printre care se numără nume cu greutate în istoria picturii românești: Gheorghe Petrașcu, Ion Andreescu, Theodor Aman, Ștefan Luchian, Nicolae N. Tonitza.

Lucrări ale celor mai bine vânduți pictori români scoase la licitație de AraArt în octombrie

Nicolae Tonitza - Fetita cu flori in par
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 11
2015

La începutul lunii octombrie, AraArt organizează o licitaţie cu lucrări de artă plastică şi decorativă, printre care se numără capodopere semnate de Nicolae Tonitza și Ștefan Luchian, cei mai bine vânduți pictori români pe parcursul celor 5 ani de activitate a Casei de Licitație AraArt. Farmecul lucrărilor lui Nicolae Tonitza, acel element care îi conferă […]

Trupuri infierbantate care gem si atmosfera relaxata – Galeria Nicodim

Galeria Nicodim
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 30
2015

Dupa cum anuntasem acum cateva zile, in seara aceasta a avut loc deschiderea expozitiei PHILIPP KREMER | “GATHERINGS”, la Galeria Nicodim- Calea Victoriei, Palatul Cantacuzino. Am ajuns la eveniment in jurul orei 19:00 si am inspirat cu placere aerul relaxant care te intampina. Totul era direct si fara pretentii inutile, desi este vorba, fara indoiala, […]

Moment inedit in Plaza Romania: zeci de copii talentați au participat la renovarea mall-ului

color
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 20
2015

Sâmbătă, 18 aprilie 2015, managementul Plaza România a dezvăluit o altă fațadă a proiectului de renovare a mall-ului; proiect definit de catre dialogul puternic dintre spațiile interioare ale proiectului și spațiul urban al orașului București.

Showroom-ul Galeriile Noblesse s-a mutat în casă nouă cu istorie veche

istorie cultura arta
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 26
2015

Showroom-ul Galeriile Noblesse s-a mutat în casă nouă cu istorie veche

Universul de design interior şi arhitectură al Palatului Noblesse este completat, începând cu luna ianuarie, de amenajarea unor noi spaţii cu produse din portofoliulGaleriilor Noblesse, fiind inaugurat etajul clădirii unde sunt prezentate colecţii şi amenajări în diferite stiluri specifice unor interioare de casă primitoare.

Luna cadourilor debutează cu licitația AraArt din 3 decembrie, de unde puteți achiziționa cadouri de elită

SAMUEL MUTZNER
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 27
2014

Miercuri, 3 decembrie 2014, AraArt organizează o licitaţie cu peste 140 de lucrări de artă plastică şi decorativă. Astfel, colecția de lucrări semnate de Nicolae Tonitza, Nicolae Grigorescu, Theodor Aman, Ștefan Luchian, Samuel Mutzner, Constantin Piliuță sau Max Herman Maxy devine o veritabilă sursă de inspirație pentru idei de cadouri inedite pentru sărbătorile de iarnă.

Page 1 of 212