Producatorul Joie ofera un an extra-garantie la produse

JOIE 1 an Garantie Extra
Iul 19
2022

Achizitionarea produselor pentru micut este unul complex si care necesita informare in prealabil. Pe piata exista numerosi producatori care pun la dispozitia parintilor produse diverse, pentru toate bugetele. De retinut este faptul ca fiecare achizitie reprezinta o investitie financiara si ca parintele trebuie sa urmareasca un raport calitate-pret in privinta produsului.

De aceea, producatorul Joie, recunoscut la nivel international pentru produsele sale, lanseaza un program de 1 an Extra-Garantie.

Grija si atentia pentru noul membru al familiei sunt regasite si in produsele comercializate de Joie pe piata. In promisiunea producatorului se regaseste accentul pe siguranta sporita, produsele fiind testate riguros si certificate conform celor importante standarde de siguranta. De pilda, scaunele auto Joie au fost supuse la peste 100 de teste de simulare a accidentelor, la o viteza de peste 50km/h.

Pentru ce tipuri de produse este valabila extra-garantia de 1 An?
Pentru scaune auto, baze, carucioare, balansoare, landouri, patuturi pliabile si scaune de masa, Joie ofera 1 an extra-garantie (pe langa cei doi standard), prin care clientii vor beneficia intotdeauna de garantia produselor achizitionate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Ce presupune 1 An Extra-Garantie?
Joie Baby Romania ofera o garantie extinsa de 1 an (24 luni) pentru produsele achizitionate dupa 1 iulie 2022. Prin garantia comerciala, clientul are la dispozitie servicii de reparatie gratuita din partea vanzatorului sau producatorului in baza facturii sau a bonului fiscal care atesta achizitia produsului. Garantia de conformitate este garantia oferita de vanzator, conform legislatiei in vigoare.

Pentru a beneficia de un an extra-garantie, cumparatorul trebuie sa acceseze urmatorul link si sa urmeze instructiunile din acest formular.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *