Protecţie solară naturală creată de Naïf

Naif
Iul 02
2021

În fiecare an, aproximativ 14.000 de tone de protecţie solară ajung în oceanele noastre. 85% din această cantitate de protecţie solară conţine microplastice (Plastic Soup Foundation, 2021), iar oceanul nostru nu este mulţumit în legătură cu asta. De aceea, Naïf a decis să facă ceva în acest sens. Nu putem împiedica faptul că unele resturi de protecţie solară rămân în ocean. Dar putem schimba ceea ce lăsăm în urmă. Protecţia solară naturală de la Naïf este realizată cu un filtru UV natural, fără ingrediente dăunătoare pentru ocean. Este o protecţie solară naturală chiar atât de diferită? Nu, este uşor de aplicat şi nu lasă în urmă un strat alb, datorită uleiurilor naturale pe care le conține. Plajă fără griji, păzea că sosim!

Produsele Naïf sunt formulate cu un filtru UV natural
Protejează-ţi pielea şi ai grijă de ocean. „Produse prietenoase cu oceanul” se referă la ambalaje şi ingrediente care nu au niciun impact asupra oceanului. De aceea, protecţia solară de la Naïf conţine filtre UV minerale precum oxidul de zinc (non-nano) şi nu filtre chimice. În timp ce un filtru chimic este absorbit de piele, un filtru mineral rămâne deasupra pielii. Acest strat acţionează ca o oglindă şi reflectă soarele, prevenind în același timp iritarea pielii. Eşti protejat imediat de o protecţie solară cu filtru UV mineral, nu este nevoie să aştepţi să se absoarbă în piele. Protecţia solară de la Naïf este potrivită pentru întreaga familie, chiar şi pentru pielea foarte sensibilă a bebeluşilor si copiilor şi este întru totul prietenoasă cu oceanul.

Încă ceva…
Nu numai că nu avem păreri de rău referitor la ceea se află în interiorul tubului, dar şi tuburile în sine şi ambalajele sunt cât se poate de naturale. Toate tuburile de la Naïf sunt fabricate din plastic biodegradabil obţinut în principal din trestia de zahăr. Acestea provin din deşeuri reziduale de pe plantaţiile de trestie de zahăr din Brazilia. Cu un tub din trestie de zahăr eviți utilizarea a 64 de grame de plastic comparativ cu un tub din plastic.

Produsele Naïf pentru protecţie solară naturală

Cremă de protecţie solară naturală pentru faţă SPF30(50 ml)
Cu filtre UV naturale, minerale pe bază de oxid de zinc (non-nano), protecţia solară este potrivită pentru faţă, chiar şi pentru pielea foarte sensibilă. Crema este uşor de aplicat graţie uleiurilor naturale pe care le conține şi nu lasă în urmă un strat alb.

Cremă de protecţie solară naturală pentru corp SPF30(100 ml)
O cremă hrănitoare care îţi protejează corpul împotriva radiaţiilor UVA şi UVB. Este rezistentă la apă, uşor de aplicat graţie uleiurilor naturale pe care le conține şi nu lasă în urmă un strat alb. Pentru o protecţie optimă, aplică cel puţin o dată la două ore.

Gel natural de răcorire după plajă (100 ml)
Oferă-i pielii tale ceva mai multă dragoste după o zi însorită cu acest gel răcoritor după plajă, potrivit pentru tine şi copiii tăi. Ingrediente precum aloe vera şi glicerina pe bază de plante calmează şi răcoresc pielea după ce a fost expusă la razele UV.

Cremă de protecţie solară naturală pentru bebeluşi şi copii SPF30 (100 ml) şi SPF50 (100 ml)
Poţi aplica această formulă 100% naturală chiar şi pe cea mai sensibilă piele a bebeluşului. O aplicare în strat subţire a acestei creme hrănitoare de protecţie solară este suficientă pentru a proteja împotriva radiaţiilor UV. Crema este rezistentă la apă, uşor de aplicat graţie uleiurilor naturale pe care le conține şi nu lasă în urmă un strat alb.

Despre produsele Naïf
Toate produsele Naïf sunt realizate în Olanda, sunt sustenabile, 100% vegane şi pe bază de ingrediente naturale. Produsele de îngrijire ale pielii de la Naïf nu conţin ingrediente chimice (cum ar fi parabeni, fenoxietanol), ingrediente de origine animală, microplastice sau nanoparticule.

Toate produsele sunt disponibile pe www.catenlunasinstele.ro şi la parteneri.

„Uşor de aplicat, nu lasă în urmă un strat alb”

Despre Naïf
Campania Naïf intitulată SUN SEA SORRY FREE (Soare, Mare, Fără păreri de rău) face parte din misiunea Naïf de a schimba lumea dedicată îngrijirii personale. Naïf menţine lucrurile la un nivel cât mai simplu: Fă bine! „Ne-am angajat să realizăm produse de îngrijire a pielii care să respecte şi să protejeze modul în care ne-am născut. Puri, cinstiți şi dezinhibați. Vrem să lăsăm în urma noastră o lume care să fie un loc mai bun decât cel pe care l-am găsit. Pentru noi şi pentru generaţia următoare. De la ingredientele şi ambalajele noastre, până la metodele de expediere şi multe altele, dacă nu este suficient de bun pentru cei mici, nu este bun nici pentru Naïf”. – Jochem şi Sjoerd, fondatorii Naïf.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *