Rafinament si eleganta: Lady vs Gentleman 2013 by Alexandru Ciucu

alex-ciucu-lady-vs-gentleman-221
Feb 27
2013

Diplomați, vedete autohtone, antreprenori de succes, jurnaliști, editori de modă, actori și stiliști, cu toții și-au făcut simțită prezența marți seara, pe 26 februarie, la Athenee Palace Hilton cu ocazia lansării de către Alexandru Ciucu a colecției „Lady vs Gentleman 2013”.

Lumea bună a capitalei și nu numai și-a ales ținutele de gală și a urmărit cu răsuflarea tăiată prezentarea de modă care a atras critici extreme de favorabile din partea jurnaliștilor de specialitate. Oaspetele de onoare al evenimentului a fost Principele Nicolae al României iar printre spectatori am putut-o zări și pe Prințesa Danemarcei, Eleonore Af Schaumburg-Lippe, prezentă în România pentru a derula mai multe proiecte caritabile.

Pe ritmurile franțuzești ale celor mai cunoscute melodii ale lui Edith Piaf, reinterpretate într-o manieră contemporană de Alina Sorescu, soția creatorului, și reorchestrată de Andrei Tudor, au fost prezentate peste 60 de piese vestimentare, printre care costume masculine de Business, Relax și Ceremonie.

Cunoscutul designer român a bifat, cu ocazia lansării acestei colecții, o premieră în cariera sa, alegând să prezinte și ținute feminine inspirate din stilul nemuritor al legendarei Coco Chanel. De fapt întrega colecție a reprezentat un omagiu adus cele mai mari creatoare de modă a secolului XX, la aniversarea a 130 de ani de la nașterea sa.

Fuziune discretă între prestanța costumului masculin și eleganța croielii feminine clasice, noua linie vestimentară semnată de Alexandru Ciucu a fost întâmpinată cu mult entuziasm de către publicul care nu a ezitat să-l aplaude pe designer minute în șir la finalul prezentării de modă. Hainele au fost accesorizate cu pălării Kristina Dragomir și pantofi Mihai Albu, ale căror creații au fost și ele extrem de apreciate.

 

[Gallery not found]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *