Ratecard promo WIDE Magazine + Foto & Video

alex-ciucu-lady-vs-gentleman-192

Produse WIDE Magazine (daca ai alte idei de proiecte, contacteaza-ne):

 

 • Fotograf pentru eveniment + Articol pe WIDE Magazine
  Fotograful va fi dedicat si va acoperi toate momentele importante ale evenimentului astfel incat nu mai e nevoie sa ai un fotograf propriu. Fotografiile si articolul se publica pe
  http://www.widemagazine.ro si pe https://www.facebook.com/widemagazine.euSe livreaza beneficiarului un set complet de fotografii pentru a le folosi in scop comercial, publicitar, presa, personal, etc. 

 

 • Live photo blogging
  O echipa formata din 1 fotograf, 1 fotograf/editor, un coordonator va acoperi tot evenimentul, va edita si va transmite pozele in timp real, la intervale de 30 de minute. Concret, la ora 10.00, fotografiile realizate la 9.35 vor aparea pe Facebook, bloguri, siteuri, etc. aproape live. 

  Fotografiile care apar live maresc interactiunea in interiorul si exteriorul evenimentului si atrag o audienta mai mare in jurul evenimentului. Vezi aici un proiect de live photo blogging realizat la Digital Divas in parteneriat cu Evensys.

 

 • Review & testing produse
  Viziunea WIDE Magazine: se ia un produs, o persoana care are cunostinte in domeniu, se testeaza intr-un context elegant. Totul se fotografiaza (si/sau filmeaza) iar alaturi de un articol documentat se livreaza un material multimedia de exceptie, care spune o poveste.O poveste relevanta.Materialul multimedia se poate livra si fara watermark, pentru a-l disemina pe Facebook, catre alte publicatii online, reviste glossy, bloggeri, etc. Scrie-ne ca sa vezi ce putem face pentru a pune in lumina potrivita produsul tau.

   

 

Contact

Alex Gavriliu: 0723.210.076, alex@widemagazine.ro

Ciprian Gavriliu, Creative Director: 0735.258.110, ciprian@widemagazine.ro

 

In cazul in care evenimentul, produsul sau serviciul nu se incadreaza in segmentul WIDE Magazine putem livra urmatoarele servicii direct prin intermediul Visual Marketing, studioul nostru de productie multimedia:

 

 • Fotograf Eveniment
 • Fotograf Eveniment + Videoclip Eveniment

Contact

Alex Gavriliu: 0723.210.076, alex@widemagazine.ro

Ciprian Gavriliu, Creative Director: 0735.258.110, ciprian@widemagazine.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *