Rochia perfectă se alege la DressBox

DressBox
Oct 21
2014

Vedete cunoscute din showbiz-ul românesc au participat aseară la lansarea oficială a DRESSBOX, un serviciu inedit în Romania prin care femeile pot închiria rochii semnate de mari designeri internaționali la prețuri accesibile.

Carmen Negoiță, Anca Serea, Dana Săvuică, Giulia Anghelescu, Ela Crăciun, Sonia Argint Ionescu, Irina Mohora, Monica Iagăr, Adina Halas, Eniko Georgescu, Cristina Herea, Camelia Căpitanu, Monica Iagăr, Camelia Bălțoi și Simona Țăranu au pășit pe covorul roșu întins în fața vilei elegante de pe Bd. Dacia care găzduieste showroom-ul DRESSBOX pentru a admira creatiile marilor case de moda disponibile pe dressbox.ro.

Într-o amosferă relaxantă, după un discurs susținut de managerul Daniel Penciuc și de fashion blogger-ul Ana Morodan, vedetele au analizat în detaliu rochiile elegante, de cocktail sau red carpet, expuse în showroom, exprimându-și dorința de a le purta la viitoarele evenimente la care vor participa.

DRESSBOX reprezintă un serviciu de închiriere a rochiilor de designer foarte popular peste hotare. Este destinat femeilor care își doresc să arate fabulos si diferit la fiecare eveniment special din viaţa lor, fie că este vorba despre o gală fastuoasă, o aniversare sau un cocktail party. Rochii create de designeri internationali, ce pot ajunge la câteva mii de euro, pot fi acum închiriate la un pret pe acre oricine și-l poate permite.

Colecția DRESSBOX cuprinde peste 700 de rochii cu prețul de catalog de până la 6000 de euro, ce pot fi închiriate la prețuri de la 150 la 995 lei.

Conceptul este foarte simplu: clientul comandă online, pe www.dressbox.ro, rochia potrivită, o primește direct acasă, o poartă la eveniment și apoi o returnează prin curier. Perioada de închiriere este de 4 zile. Clientele care vor să probeze mai multe rochii de seară înainte de a închiria, o pot face în showroom-ul din București, de pe Bd. Dacia 78. Aici vor avea la dispoziție un stilist personal, care le va ajuta să găsească cele mai inspirate ținute.

„Am lansat în premieră în Romania un concept foarte popular în țările vestice și am adus astfel femeile din România mai aproape de creațiile marilor case de moda. Rochii pe care înainte le admirau pe covorul roșu sau în revistele de modă pot fi acum închiriate cu până la 95% mai puțin față de prețul din magazine”, a declarat managerul DRESSBOX, Daniel Penciuc.

***
DRESSBOX este un proiect Fashion Culture SRL, o companie privată cu capital 100% românesc, înființată la începutul anului 2014. Concept nou în România, DRESSBOX oferă posibilitatea de a închiria rochii de ocazie, semnate de cei mai în vogă designeri din lume, la un preț accesibi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *