WIDE MAGAZINE >> Roxana Iliescu

Vedetele au descoperit în avanpremieră cel mai romantic film de Dragobete

Sasha Borona si Robert Nicolae Feraru - Trupa Atelier
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 23
2018

Avanpremiera specială a filmului „Every Day / Zi după zi”, distribuit de Forum Film România, a avut loc la Cinema City din AFI Cotroceni. Invitaţii, printre care s-au numărat şi Corina Caragea, Maria Radu, BiBi, Camelia Bălţoi, Andrei Nourescu, Dorin Chioţea, Kinga Varga, Roxana Iliescu, Simona şi Rareş Dragomir, Maria Andreea, Sasha Borona şi Robert Nicolae Feraru (Trupa Atelier), au participat la evenimentul de lansare şi au descoperit povestea de dragoste neobişnuită dintre A şi Rhiannon.

A&D Pharma Group lansează primul ‘scut invizibil’ împotriva coșurilor – URGO SPOT

URGO
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 14
2016

Marti, 14 iunie,a avut loc evenimentul de lansare a unuia dintre cele mai noi produse din gama FILMOGEL, URGO SPOT. URGO SPOT reprezintă o soluție inovativă care accelerează dispariția coșurilor, un produs cu utilizare facilă ce nu afectează ritualul machiajului de zi cu zi.

Gala Eva.ro: 14 ani de internet la feminin cu 33 de premii si zeci de vedete!

Gala Eva
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 21
2015

Eva.ro, primul site de life-style feminin din Romania, a sarbatorit 14 ani de existenta, in cadrul unei gale unice, gazduite de Bamboo Ballroom Ho LaLa. Peste 500 de invitati, dintre care zeci de personalitati publice din show biz-ul romanesc au dat curs invitatiei lansate de eva.ro. Gazda evenimentului a fost Geanina Ilies.

Fiica Denisei Nechifor si a lui Adi Cristea sustine evenimentul caritabil pentru Kassandra

event caritabil RANIA BY HEY PRINCESS
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 03
2015

Fiica Denisei Nechifor, impreuna cu copiii unor vedete importante din Romania, defileaza in colectia sa de rochite, Rania by Hey Princess! Acestea pot fi cumparat in scop caritabil pentru a 38 a operatie a Kasandrei Rotariu! Oana va sustine un recital live.

Vedetele au sarbatorit impreuna sanatatea verde din canepa by CANAH

Canah
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 29
2013

Dupa cum stii, ieri, Canah si Carmen Bruma au spus povestea unei colaborari despre sanatate, sport si viata plina de energie made in Romania. Povestea Canah este 100% romaneasca si a inceput in 2005, iar de atunci compania produce in fabrica de la Salonta 1000 tone de seminte pe an, aceasta cifra constituind echivalentul a 250.000 litri ulei de canepa anual.

Bijuteriile PANDORA strălucesc în noul mall Promenada

img_9760
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 21
2013

Colecție după colecție, bijuteriile PANDORA te invită să te redescoperi, să te reinventezi dar, mai presus de toate, să-ți spui povestea. PANDORA poartă cu sine amintirea unui moment drag pe care vrei să-l ai mereu aproape.

Foarte multe vedete, bloggeri de modă și jurnaliști au dat curs joi seara invitației de a lua parte la evenimentul pus în scenă de faimosul brand de bijuterii.

SWIMATHON Bucureşti: întotdeauna e frumos să oferi înapoi

SWIMATHON BUCURESTI
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 08
2013

Swimathon, platforma de atragere de fonduri care ne demonstrează că înotul poate salva vieți, a avut loc sâmbăta trecută la Bazinul Olimpic exterior Lia Manoliu.

750 de participanți la bazin, peste 700 de donatori, 138 de înotători, 72 de kilometri înotați, estimarea donațiilor la aproximativ 94.000 lei, dintre care peste 50.000 lei obținuți de la persoane particulare – iată cifrele cu care se mândrește anul acesta evenimentul caritabil de amploare organizat de Fundația Comunitară București și Asociația pentru Relații Comunitare (ARC).

Page 1 of 212