Sărbătoreşte Ziua Mamei cu bijuteriile PANDORA!

bijuterii PANDORA
Feb 27
2014

În luna martie, dăruieşte bijuterii din noua colecţie PANDORA, creată special pentru Ziua Mamei! Sărbătoreşte dragostea de mamă şi alege talismanele din argint 925 cu petale roz fermecătoare, inspirate din grădinile cu trandafiri englezeşti, şi asortează-le cu cerceii şi inelul din aceeaşi serie. Fie că e vorba despre un talisman pavé cu zirconiu cubic roz sau de unul din argint 925 combinat cu aur 14k, oferă-i mamei tale un talisman în formă de inimă, care să-i amintească iar cât de dragă îţi este.

Bucură-te de primăvară cu noua brăţară PANDORA, de tip bangle, reinterpretată în acest sezon prin adăugarea unei închizători pavé în formă de inimă, din zirconiu cubic strălucitor. Purtată singură sau împreună cu alte brăţări PANDORA suprapuse, ea va fi prezentă în momentele de neuitat ale vieţii tale, amintindu-ţi să le preţuieşti.

bijuterii Pandora

În plus, PANDORA a pregătit şi o ofertă specială de Mărţişor. Vino într-unul dintre magazinele PANDORA, cumpără două produse, iar pe al treilea, cel cu preţul mai mic, îl primeşti gratis. (Promoţia este valabilă între 27 februarie – 09 martie 2014 sau în limita stocului disponibil, în magazinele PANDORA sau în magazinele partenere participante. Oferta nu poate fi cumulată cu nicio altă promoţie sau reducere.)

Găseşte-ţi inspiraţia în magazinele PANDORA din România sau pe http://www.pandora.net/ro-ro/explore/campaigns/RO/Martisor14!

bijuterii Pandora

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 80 de ţări, din şase continente, prin aproximativ 10.300 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.100 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.

bijuterii Pandora

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *