Showroom-ul Galeriile Noblesse s-a mutat în casă nouă cu istorie veche

istorie cultura arta
Ian 26
2015

Showroom-ul Galeriile Noblesse s-a mutat în casă nouă cu istorie veche

Universul de design interior şi arhitectură al Palatului Noblesse este completat, începând cu luna ianuarie, de amenajarea unor noi spaţii cu produse din portofoliulGaleriilor Noblesse, fiind inaugurat etajul clădirii unde sunt prezentate colecţii şi amenajări în diferite stiluri specifice unor interioare de casă primitoare.

Clădirea monument istoric construită în 1881 de celebrul arhitect Alexandru Savulescu ce păstrează la exterior grandoarea şi demnitatea istorică, ascunde în interior forfota creativităţii Birourilor de arhitectură şi design interior Studio Insign, a Centrului de Artă şi Evenimente – Palatul Noblesse, a Asociaţiei Culturale Noblesse şi nu în ultimul rând, a celui mai exclusivist showroom din Europa de Sud-Est: Galeriile Noblesse.

Galeriile Noblesse

Considerată unul dintre primele simboluri de arhitectură eclectică ale finalului de secol XIX, reşedinţa situată pe strada Sfinţilor, nr 7, aproape de piaţă C.A.Rosetti, în inima Bucureştiului, găzduieşte lumea plină de creativitate a Group Noblesse, dar şi un showroom unic în Europa de Sud-Est, situat pe 3 etaje care reuneşte peste 350 de branduri de renume internaţional care reprezintă soluţia ideală pentru orice interior rezidenţial, HORECA sau comercial.

Noua casă a showroom-ului Galeriile Noblesse, situată în mijlocul unei curţi boeme de 1000mp reprezintă în întregime o mărturie vie a farmecului nobil de altă dată şi îşi păstrează integritatea istorică în fiecare din cei 1200 mp ai clădirii, ce a fost complet consolidată, restaurată şi amenajată de către membrii echipei Group Noblesse.

Galeriile Noblesse

Şi pentru că designul interior de valoare este rezultatul unei conexiuni profunde cu celelalte arte precum pictura, sculptura, fotografia sau artele meşteşugăreşti, showroom-ul Galeriile Noblesse este un adevărat centru al artelor, fiind prezente alături de produse de la branduri de renume internaţional şi valoroase piese de anticariat şi de artă.

Încăperile dispuse pe cele 3 etaje ale impunătorului Palat Noblesse reprezintă o incursiune în lumea designului, acestea fiind amenajate diferit pentru a le oferi celor care le trec pragul posibilitatea de a cunoaşte frumuseţea fiecărui stil şi a identifica punctele de reper care rezonează cu personalitatea fiecăruia.

Galeriile Noblesse

Noul showroom Galeriile Noblesse aduce şi conceptul “createur d’ambience,care se traduce prin dorinţa de a le oferi clienţilor o experienţă completă care include atât o gamă diversificată de mobilier, decoraţiuni, placări, textile, cât şi servicii profesioniste de design interior, indiferent de stil sau de tipul proiectului.

Vizitatorii noului showroom Galeriile Noblesse se vor putea bucura de o experienţă senzorială unică, având posibilitatea atât să se lase inspiraţi de piese unice pentru designul interior, cât şi să înţeleagă mai bine cum acestea pot fi integrate cu succes în orice amenajare.

Mai mult, clienţii vor beneficia şi de consilierea designerilor Biroului de Design şi Arhitectura Interioară Studio Insign, parte a Group Noblesse, care îi vor ajuta să aleagă acele piese care îi reprezintă şi care se vor îmbina organic în tematica aleasă pentru locuinţa personală.

Galeriile Noblesse

“Suntem încântaţi să-i primim pe cei care ne trag pragul într-un spaţiu care respiră istorie, creaţie, artă şi design. Este o altfel de atmosferă, una aparte, pentru că toţi din cadrul Group Noblesse am contribuit într-un fel sau altul, la crearea noului showroom şi ştim cât de multă muncă s-a depus pentru a-l construi. Este un sentiment care îmbină entuziasmul cu mândrie şi respect iar asta se simte în fiecare colţ al noii noastre case”, afirmă Loredana Preda CEO Group Noblesse.

Noul showroom Galeriile Noblesse oferă o gamă extrem de variată de mobilier, perdele, tapet, corpuri de iluminat, decoraţiuni, placări de orice tip, reprezentând peste 200 de furnizori din Italia, Spania, Franţa, Germania, Anglia, de la un nivel mediu – înalt la branduri exclusiviste, foarte cunoscute. Oferta este adaptată pentru orice tip de interioare, fie că este vorba de apartamente, case, fie că ne referim la spaţii publice, hoteluri, restaurante, office-uri. Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa: http://galeriilenoblesse.ro/.

Galeriile Noblesse

O părere la “Showroom-ul Galeriile Noblesse s-a mutat în casă nouă cu istorie veche

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *