SOIREES DE LA MODE 14

AUDREY HEPBURN
Sep 09
2014

Primul mare eveniment de moda al noului sezon este editia a 14a a SOIREES DE LA MODE, ce va avea loc pe 16 Septembrie ora 20.00 – în locația ce devine tradiționala: Howard Johnson Grand Plaza Hotel. Aceasta noua ediție a fost ales ca sursă generală de inspiraţie, pentru toți designerii invitați, marele Icon: AUDREY HEPBURN.

La sărbătorirea a 85 de ani de la naşterea acestei mari actriţe, devenite un Icon de stil şi atitudine pentru un întreg secol, ea a devenit noua Temă pentru SOIREES DE LA MODE 14. AUDREY HEPBURN a fost desemnată în acest an, de presa internaţională de film, susţinută de cea de lifestyle, ca: ”Cea mai frumoasă femeie a ultimilor 50 de ani ”. A fost considerată deci ca cea mai potrivită alegere pentru noua ediţie a SDLM, dupa Iconul naţional reprezentat de MARIA TANASE – tema anterioară, la ediţia a 13a.

Au fost invitaţi să-şi prezinte viziunile creative inspirate de AUDREY HEPBURN un număr de peste 12 designeri. Printre aceştia îi regăsim pe: Natalia Vasiliev / Agnes Toma / Simona Semen / Marie Ollie / Mirela Fraser / Sandra Galan / Kinga Varga / Florina Ivascu / Norina Stoica / La Chatterie / R’Ias Couture / Rozalia Bot. Cu toţii au fost încântaţi de tema şi mai ales de oportunitatea de a ii aduce un omagiu vestimentar acestei mari personalităţi care a fost, pentru toti: AUDREY HEPBURN.

” Eu cred că SOIREES DE LA MODE ” este tipul de eveniment de modă ”exerciţiu”. Este unul dintre cele mai interesante forme de manifestare creativă a unui grup de designeri, de exprimare a unei viziuni, cumva colective, asupra celor mai importante teme din modă şi lifestyle, din zona spirituală până în cea a marilor personalităţi ale lumii. Astfel moda interactionează profund cu celelate domenii ale vieţii şi culturii, devine exponent şi senzor de reflectare a acestora prin limbarjul atât de aparte al creaţiei vestimentare autentice, româneşti. SOIREES DE LA MODE este gândit ca o stare de graţie, înafara regulilor şi constrângerilor, un omagiu, o expunere personalizată intens, o dăruire a unor oameni speciali, prin ceea ce ştiu ei sa facă cel mai bine – creaţiile lor, către ceilalţi. E generozitate şi libertate, în stare pură. E pasiune şi plăcere oferită tuturor. E bucurie comună.” a declarat Alin Galatescu – Director General AVANPREMIERE, organizator SOIREES DE LA MODE

Ne întâlnim deci cu creaţiile a nu mai puţin de 12 designeri români, Marți 16 Septembrie ora 20.00, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel, intr-o noua editie – a 14a – a SOIREES DE LA MODE – toate dedicate şi inspirate exclusiv de Iconului: AUDREY HEPBURN. Muzica Live: MARIA RADUCANU.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *