Starbucks deschide prima cafenea Drive Thru din România

A6E300B8-79B5-4541-9F69-730D996FEFA5
Ian 23
2018

Împreună cu operatorul de franciză AmRest, Starbucks a deschis prima cafenea Drive Thru din țară, situată în vestul Bucureștiului. Noul Starbucks Drive Thru, deschis pe 23 ianuarie 2018, este amplasat în zona de vest a Bucureștiului, la intrarea în parcarea centrului comercial Militari Shopping. Cafeneaua oferă cea mai plăcută experiență atât pentru clienții care aleg să își savureze băutura preferată în atmosfera intimă și elegantă din interior, cât și pentru cei care își beau cafeaua aromată la volan, în drum spre birou sau spre casă.

Starbucks Drive Thru, deschis pe 23 ianuarie 2018, este amplasat în zona de vest a Bucureștiului, în interiorul centrului comercial Militari Shopping. Cafeneaua oferă cea mai plăcută experiență atât pentru clienții care aleg să își savureze băutura preferată în atmosfera intimă și elegantă din interior, cât și pentru cei care își beau cafeaua aromată la volan, în drum spre birou sau spre casă.
„Suntem încântați să urăm bun venit comunității de șoferi și fani Starbucks la prima cafenea Drive Thru din România. Începând cu săptămâna aceasta, iubitorii de cafea din București și nu numai, își pot comanda băuturile Starbucks pe bază de espresso la volan. Avem o echipă fantastică, pregătită să vă satisfacă nevoile și să vă ghideze în această nouă experiență extraordinară a cafelei”, a declarat Mateusz Sielecki, Regional Director al Starbucks pentru România şi Bulgaria.

Starbucks este cunoscut la nivel global pentru reinventarea experienței clienților prin conceptul Drive Thru, o abordare rapidă și de ultimă generație, asigurând în același timp calitatea superioară Starbucks, disponibilă acum și românilor.

Primul Starbucks Drive Thru din București, va fi deschis de luni până duminică între orele 5:00 AM și 1:00 AM, în cadrul centrului comercial Militari Shopping, Bd. Iuliu Maniu 540.

Despre Starbucks România
Starbucks România a deschis cafenele în două orașe noi în 2017 – Sibiu și Galați – și are acum 37 de locații în toată țara. Compania intenționează să dubleze numărul cafenelelor până în 2020, pariind pe piața locală în creștere. În 2018, Starbucks va continua să inoveze pentru a promova în continuare înalta calitate a cafelei sale, care îl situează în poziția de leader pe piață, și pentru a facilita accesul la experiența autentică Starbucks unui număr crescut de comunități și clienți.

Franciza este deținută de AmRest, dezvoltator internațional de restaurante, a cărui rețea include mai multe branduri bine cunoscute, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King, La Tagliatella. În prezent, Starbucks are peste 20.000 de cafenele în 65 de țări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *