Surpriză pentru fanii „Violettei”: filmul „Violetta în Concert” vine în România!

Violetta
Apr 28
2014

De la premiera sa în 2012, serialul Disney de origine argentiniană „Violetta” i-a cucerit pe copiii şi tinerii din întreaga lume. De această dată, pentru a sărbători turneul de mare succes din Europa, Disney Channel a creat „Violetta în Concert” – un concert special, filmat în Mediolanum Forum din Milano, în ianuarie 2014. Filmul este distribuit de Forum Film România şi va fi lansat în sălile de cinema din România pe 9 mai 2014.

„Violetta în Concert” cuprinde întregul spectacol live şi le oferă fanilor posibilitatea de a vedea ce se întâmplă în spatele scenei în timpul unui turneu de concerte live. Producţia îi prezintă pe cei 12 membri originali ai distribuţiei din „Violetta”, care vor interpreta cele mai cunoscute cântece din sezoanele 1 şi 2 ale serialului. Spectatorii vor putea vedea emoţiile vedetelor de dinaintea spectacolului în timp ce aceştia se pregătesc să apară pe scenă şi vor avea şansa să afle cum îşi petrec actorii timpul liber, când nu sunt în faţa camerelor de filmat.

Filmul are o distribuţie compusă, printre alţii, din Martina Stoessel (Violetta), Diego Dominguez (Diego), Jorge Blanco (León) Mercedes Lambre (Ludmila) şi Lodovica Comello (Francesca), aceştia fiind acompaniaţi de o echipă de dansatori plini de energie şi de o formaţie live.

Prima parte a turneului european s-a încheiat în decembrie 2013, artiştii evoluând în faţa a peste 150.000 de oameni, în cadrul a 22 de concerte din 6 oraşe importante din Spania.
În ianuarie 2014, spectacolul a ajuns şi în Paris, unde au participat peste 20.500 de persoane, în 8 concerte susţinute.

În cele peste 100 de minute de spectacol au loc 180 de schimbări de costume, iar pregătirile pentru show durează 12 ore, toate cele necesare pentru turneu fiind transportate cu 7 camioane.

Parteneri media: Disney Channel, TVR 2, Music Channel, Itsy Bitsy, Super Bravo Girl
Parteneri: Litera, Egmont

Găsiți mai jos link-ul către trailerul filmului:

***
Despre Forum Film România
Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Lionsgate, Weinstein, FilmNation şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

8 păreri la “Surpriză pentru fanii „Violettei”: filmul „Violetta în Concert” vine în România!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *