The Story

Category: Lounge & Club Program: 19.00 - 04.00 Șoseaua Nordului, nr. 7-9 (across The Gang)
0756 636 666 radudenispr@gmail.com www.facebook.com/thestorybucharest

1

Picture 1 of 12

Tip: Lounge & Club Best of bar: Cocktails & Champagne Potrivit pentru: Iesiri cu prietenii WiFi: Da Ambianta: Club & Chillout Nefumatori Da Tip meniu: Fussion Plata: cash & card

The Story: Născut din pasiune

Tuturor ne plac poveștile. Ne place să ascultăm povești interesante dar, mai presus de toate, ne place să trăim propriile noastre povești iar vara se pare că e cel mai prielnic moment din an când poveștile se țes parcă de la sine datorită oamenilor noi cu care interacționăm și al locurilor diferite pe care ajungem să le descoperim.

Iar dacă tot veni vorba de locuri diferite, de curând, în zona teraselor de pe malul lacului Herăstrău, s-a deschis un nou local. The Story se adresează oamenilor care iubesc poveștile, celor cărora le place să iasă în oraș pentru a se simți bine, a se relaxa și a socializa.

The Story își dorește să se diferențieze prin atmosfera extrem de prietenoasă și relaxantă dar și prin evenimentele inedite – majoritatea axate pe segmentul de fashion – care au loc acolo în fiecare seară. Și asta deoarece la The Story toate serile au ceva aparte, transmit clientului o poveste diferită ce poate fi interpretată în mii de feluri.

O seară obișnuită începe în jurul orei 22:00 iar clienții sunt întâmpinați de un ambient călduros creat cu ajutorul luminilor, al tablourilor pictate de Aldyn Alexandru, al lumânărilor aprinse, al superbelor aranjamente florale oferite de florariile Magnolia, dar mai ales al oamenilor pozitivi (energiile pozitive atrag întotdeauna energii pozitive). Am întâlnit acolo oameni obișnuiți care admiră frumosul și care vor să se relaxeze pe malul lacului dar și foarte multe vedete precum Mihai Morar, Gina Pistol, Maria Marinescu, Alina Crișan sau Roxana Ilie.

Întorcându-ne la evenimentele găzduite de The Story, trebuie să vă spunem că serile de marți și miercuri sunt rezervate evenimentelor de noi lansări, joi ne putem bucura de muzică live iar sâmbăta de DJ-i invitați special de peste hotare. Pe lângă acestea, marile branduri autohtone dar și internaționale s-au alăturat și ele poveștii terasei The Story, așadar se anunță o vară fierbinte și foarte stylish.

Iar dacă vă întrebați ce se servește la The Story, ei bine, recent deschisa terasă oferă câte ceva pentru a satisface toate gusturile și preferințele: de la șampanie (Dom Perignon, Moet) și cocktail-uri delicioase (Mojito, Aperol Spritz, Cosmopolitan, Caipirihna), până la sucuri naturale și diverse creme de cappucciono (cappuccino fragola, cappuccino cioccolato, cappuccino frutti di bosco, etc.).

Terasa The Story se află pe Șoseaua Nordului, nr. 7-9, și este deschisă în fiecare zi începând cu ora 19:00.

Iar în încheiere vă împărtășim sfatul PR-ului The Story, Denis Radu: „Îndrăznește mult ca să câștigi mult! Dacă îndrăznești să vii la The Story, vei câștiga propria ta poveste pentru vara 2013.”

Program: Program: 19.00 - 04.00
Contact: 0756 636 666, radudenispr@gmail.com, www.facebook.com/thestorybucharest
0 Evenimente la The Story pe WIDE Magazine:
Comentariile clienților:

5 păreri la “The Story: Născut din pasiune

  1. Pingback: „Curios din naştere” – final de sezon 1 @ The Story | Wide Magazine

  2. Pingback: Cele mai noi tricouri cool poartă semnătura designerului Bogdan Mogoș | Wide Magazine

  3. Pingback: Terasa The Story din Herastrau – Grand Opening | Wide Magazine

  4. Raluca M

    Foarte tare locatia, am fost la 2 petreceri si chiar e altceva – atmosfera, oameni faini, locul e amenajat foarte fain. E o locatie pe val pentru Herastrau, alaturi de Entourage.

    Răspunde
  5. Pingback: Ciprian Gavriliu – viaţă, creaţie şi comunicare » Lucruri interesante din ultima perioadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *