The Weeknd şi Kendrick Lamar lansează „Pray for me”, noul single de pe „Black Panther: The Album”

Marvel Studios
Feb 06
2018

The Weeknd şi Kendrik Lamar, super-starurile internaţionale cu nenumărate premii Grammy în palmares, au lansat melodia „Pray For Me”, cel mai nou single de pe „Black Panther The Album” – albumul muzical oficial dedicat mult-aşteptatului film Marvel, care poartă acelaşi nume.

Melodia a apărut la scurt timp după ce Lamar a câştigat 5 premii Grammy pentru Cel mai bun album rap, Cea mai bună prestaţie rap, Cel mai bun cântec rap, Cel mai bun clip, Cea mai bună prestaţie rap/sung. Nici The Weeknd nu se lasă mai prejos, fiind singurul artist care a câştigat premiul Grammy pentru Cel mai bun album contemporan de două ori.

Albumul ajunge în magazine şi la retailerii digitali pe 9 februarie, iar filmul poate fi urmărit în cinematografele din România în premieră din 16 februarie, în format 3D, IMAX 3D şi 4DX, fiind distribuit de Forum Film România. Comandarea în avans a albumului deblocheaza pe loc descărcarea melodiilor „Pray For Me” (The Weeknd şi Kendrick Lamar), „King’s Dead” (Jay Rock, Kendrick Lamar, Future şi James Blake) şi „All The Stars” (Kendrick Lamar şi SZA). Lamar – deţinător al 12 premii Grammy – este considerat unul dintre cei mai creativi şi mai apreciaţi artişti la nivel global, iar albumul său confirmă acest lucru.

„Pray For Me” reprezintă a doua colaborare dintre The Weeknd şi Lamar, apărând în urma succesului pe care cei doi l-au avut cu piesa „Sidewalks” de pe albumul „Starboy” al lui The Weeknd. Produs de Kendric Lamar şi Anthony Tiffith, „Black Panther The Album” conţine melodii inspirate de noul film Marvel, pe care le veţi putea auzi pe coloana sonoră a filmului.

Trailere:

Despre Forum Film România
Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Weinstein, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *