Toamna aceasta, stilul prinde noi forme cu pandantivul „O” Pandora

Pandora
Sep 24
2019

Exprimă-te în cele mai creative moduri cu noul pandantiv „O” Pandora, inspirat de elementele emblematice ale bijuteriilor clasice. Pornind de la modelul simbolului „O” încoronat al Pandora – o formă circulară ce reprezintă puterea de legământ a bijuteriilor și a posibilităților infinite de exprimare a diferitelor stiluri – noul pandantiv Moments „O” Pandora transpune esența Pandora într-o singură bijuterie unică.

Având potențialul de a-ți evidenția stilul unic și jucăuș, ineditul pandantiv circular este disponibil în toate cele trei metale prețioase Pandora – argint 925, Pandora Rose și Pandora Shine – fiind înfrumusețat cu o suprafață cu textură șerpuită, asemănătoare clasicei brățări Pandora Moments. Realizat conform celor mai înalte standarde de calitate Pandora, noul model este la fel de versatil și de flexibil precum restul bijuteriilor pe care te-ai obișnuit să îți păstrezi amintirile de-a lungul anilor. Detaliul în formă de inimă în reflief de pe închizătoare poate fi apăsat pentru a debloca pandantivul și a adăuga talismane și accesorii.
Pandantivul Moments „O” Pandora poate fi găsit în magazine pe trei mărimi diferite: pandantivul din argint 925 este disponibil pe mărimile S, M și L, iar cele din Pandora Shine și Pandora Rose pe S și M. În funcție de măsură, pandantivele „O” Pandora pot susține de la 3, până la 5 și respectiv 7 talismane, transformând orice look simplu într-o secundă.

Toamna aceasta, adoptă stilul Pandora. Fii liberă și versatilă. Știm cât de mult îți place să fii creativă – acum este momentul tău. Acum este timpul să exclami: „O”, Pandora!

#WhatDoYouLove

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,600 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,700 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 14,000 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *