Toamna vine cu noi aventuri pentru cei mici la Grand Family Festival

Grand_Family_Festival
Oct 17
2018

La Grand Cinema & More, vacanța celor mici înseamnă o nouă ediție de Grand Family Festival și un prilej de a viziona cele mai îndrăgite filme de animație împreună cu familia. Cea de-a 17-a ediție Grand Family Festival se va desfășura în perioada 29 octombrie – 02 noiembrie, iar biletele pentru oricare dintre filmele incluse în program au prețuri speciale.

Pe parcursul festivalului, în cinematograf vor rula zece dintre cele mai îndrăgite producții, inclusiv lansări de succes ale acestui an. Toate filmele din program vor fi dublate în limba română, în format 2D și 3D și vor fi disponibile la prețuri care aduc întreaga familie împreună la cinema. Adulții pot cumpăra bilete la prețul de 16 lei, iar copiii cu vârsta sub 12 ani au acces gratuit.

În cele cinci zile de festival, copiii și adulții vor putea urmări Prințul Fermecător (Charming), Ferdinand, Aventura Piticilor (Gnome Alone), Familia Monstrulescu (Happy Family), Hotel Transilvania3: Monștrii în vacanță (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation), Luis și mini-extratereștrii (Luis & The Aliens), Peter Iepurașul (Peter Rabbit), Ploey – Inimă de viteaz (Ploey – You Never Fly Alone), Micul vampir (The Little Vampire) și Operațiunea Ham-Ham (Show Dogs).

Despre Grand Cinema & More
Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafață totală de 14.000 mp și are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

Grand Cinema & More este mai mult decât un simplu cinematograf. Pe lângă filmele de calitate și tehnologia audio-video de ultimă generație, cinematograful din Băneasa Shopping City este primul din România care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, producții proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru și teatru pentru copii, operă, balet, spectacole de improvizație și evenimente speciale.

Pentru mai multe informații privind programul filmelor și al tuturor activităților din cinematograf, vizitați www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *