WIDE MAGAZINE >> Vanilie

#StamAcasaCuSabon & calatorim in siguranta spre taramuri luxuriante

ginger_orange
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 12
2020

Sa ne bucuram de viata in siguranta si cumpatat este mereu o preocupare Sabon, dar mai cu seama in aceasta perioada. Petrecerea unui timp indelungat in interiorul confortabil al caminului nostru devine perioada ideala de creare a unui ritual incredibil de rasfat cu ajutorul produselor Sabon. Comanda online cu incredere pe sabon.ro si ai grija de tine si de cei dragi!

Eau de Sabon – Parfumuri fresh, inspirate de natură

Aurelia_Chiru_Senzatii
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 05
2019

Parfumul desenează cu invizibile contururi o stare de spirit, o amintire, o dorință secretă, iar vara este anotimpul în care tânjim după arome fresh, reconfortante, asortate strălucirii celui mai solar anotimp. Arome vii, acidulate, optimiste, care să ne însoțească discret, dar suficient de îndrăzneț, către toate locurile magice în care ne-am propus vreodată să ajungem.

Ritualul tău în trei pași pentru o stare de bine

Sabon
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 16
2019

Frumusețea unei persoane, spun psihologii, iar numeroase studii par să o confirme, nu este dată doar de aspectul exterior al acesteia, ci mai ales de ceea ce se află la interior. Gândurile, atitudinile, grija și respectul față de sine însăși îi conferă femeii o frumusețe aparte care traduce vizual liniștea sa interioară și starea de bine. Monica Daniela Găitănaru, psihoterapeut de orientare jungiană, susține că este foarte important să dezvoltăm prietenia cu noi înșine: ,,Frumusețea înseamnă armonie între minte, corp și suflet, iar una dintre modalitățile prin care o poți obține este să ai grijă de tine cu dragoste și blândețe, să îți acorzi răbdare și timp și, nu în ultimul timp, să nu uiți să celebrezi darurile fiecărei zile”.

Experimentează natura cu noua colecție de iarnă de la Sabon, Holiday Splendors

SABON
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 20
2018

Închide ochii și, pentru câteva secunde, imaginează-ți că te afli departe de agitația cotidiană, de termenele-limită și de oraș. În mijlocul Naturii, pe poteci abia umblate, printre plante luxuriante, flori parfumate și liniște, te reîntâlnești cu tine însuți și îți redobândești energia pentru noi începuturi: de an, de drum, de prietenii.

Noutăți de la Weleda: Lip Balms nuanțate și Deo Roll-Ons inspirate din natură

Weleda Tinted Lip balms
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 30
2017

Femeile știu din proprie experiență că oricâte cosmetice ar avea, unele noi își vor găsi întotdeauna loc în trusa de îngrijire. Mai ales dacă poartă semnătura celor doua game pe care brandul nemțesc Weleda le-a lansat de curând: Balsamuri nuanțate de buze și Deodorante Roll On, care transmit prin aromele lor 100% naturale (florale, fructate sau lemnoase), poftă de viață, fericire și încredere în tine încă de la prima aplicare.

Starbucks aduce vara mai aproape cu noile băuturi de sezon

Cold Brew
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 10
2017

Pentru că mai este luna florilor și a deschiderii sezonului petrecerilor estivale și ne bucurăm de vremea frumoasă de afară, Starbucks aduce vara mai aproape cu noile băuturi reci, Cold Brew și Cold Brew Vanilla Sweet Cream, Black Mocha & White Mocha Frappuccino și produsele delicioase de sezon, cu aroma zilelor de vacanță.

Foodpanda: Top 3 deserturi de poveste inventate în numele dragostei

foodpanda_desert
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 24
2017

București, 24 februarie 2017 – Orice rețetă din gastronomia mondială inventată de-a lungul timpului are la bază o poveste, iar dacă aceasta este de dragoste, cu atât mai bine. foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România, vă prezintă, de Dragobete, 3 deserturi din bucătăria internațională inventate în numele dragostei.

Coseli și DDB România lansează Boodink

Boodink
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 26
2016

Bucureşti, 26 aprilie 2016 – Coseli și DDB România lansează produsul Boodink, un praf de budincă, disponibil în patru sortimente diferite: ciocolată, vanilie, căpșuni și caramel, prin crearea unei noi identități vizuale și a unui packaging inedit. Noile ambalaje diferă, atât cromatic cât și ca… stare. 16 ipostaze colorate și jucăușe își vor face apariția la rafturi.

Starbucks inaugurează prima cafenea în Constanța, în Maritimo Shopping Center

starbucks
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 26
2014

Starbucks România anunță deschiderea primei cafenele din Constanța. Situată în Maritimo Shopping Center, aceasta este cea de-a zecea locație pe care lanțul o deschide în România, în momentul de față existând șapte locații în București, una în Cluj-Napoca și una în Timișoara.

Page 1 of 212