Vedetele au defilat la Promenada Kids Fashion Show

PROMENADA_KIDS_FASHION
Sep 05
2014

Miercuri, 3 septembrie 2014, orele 19:00, la nivelul -1 din mall Promenada, a avut loc prima ediție a „Promenada Kids Fashion Show”.

Branduri de renume din România şi străinătate au pus stăpânire pe podium, în 13 defilări susținute de vedete împreună cu micuții lor, care au inspirat cu ținute și accesorii pentru toamna 2014, destinate începutului de an școlar.

În plus, au fost ajutați și alți copii să meargă la școală gata echipați, prin donațiile direcționate către Fundația Metropolis și Fundatia World Vision.

Gazda evenimentului a fost Oana Cuzino.

Atmosfera a fost susținută pe parcurs și de intervențiile muzicale ale Deliei, ale lui Bogdan Vlădău și ale lui Florin Chilian, când publicul mic a luat pur și simplu cu asalt, în dans, podiumul.

Urmăriți aici cum a fost la Promenada Summer Fashion Show:
http://suntpe.promenada.ro/pe-fashion/cum-a-fost-la-promenada-kids-fashion-show-art2038009914/

Vedetele care au defilat pentru brandurile care se regăsesc în Promenada:

NEXT, CĂRTUREȘTI & CIELO VENEZIA 1270 – ALINA CRIȘAN
INTERSPORT & ICENTRE – BOGDAN VLĂDĂU și MARIA BUZĂ
TCHIBO, HERVIS & SWATCH – ANDREEA MARINESCU
BABYNA , AUTOGRAF & NORIEL – MAGDA PĂLIMARIU
PINK&BLUE, AUTOGRAF & SONY CENTER – VICTOR SLAV
VICOMTE A, HUMANIC & SWATCH – DIANA DUMITRESCU
C&A, CĂRTUREȘTI & HERVIS – MARIA MARINESCU
US POLO ASSN, ECCO & SONY CENTER – DANA SĂVUICĂ
HERVIS, OPTIBLU & FLANCO – ANDREEA PERJU
DELUXE CARDS, PENTI & CIELO VENEZIA 1270 + HUMANIC CRINA ABRUDAN
CONTESSINA, BABY’S BOUTIQUE & PRIMIGI – OANA IONIȚĂ
KIDVENTURA & ICENTRE – FLORIN BUSUIOC

Stylingul colecțiilor prezentate a fost realizat de divizia de stilism avansați DallesGo, coordonată de binecunoscutul critic de modă Ovidiu Buta iar pregătirea pentru defilare a fost asigurată de experții de la Sephora și Yvonne Salon.

Minunatele buchete și aranjamente florale au fost asigurate de floraria Florens.

Dincolo de farmecul unei seri pline de viață, zâmbete și culoare, dincolo de persoanele publice pe care le-am revăzut fie pe podium, fie urmărind evenimentul alături de noi, evenimentul a purtat amprenta unui principiu pur, dreptul la educație al tuturor copiilor. Prin intermediul urnelor mobile, cei prezenți au făcut donații pentru a susține asociațiile Word Vision și Metropolis în eforturile lor de a ajuta copiii din întreaga țară.

Le mulțumim tuturor celor care au acceptat să se implice alături de Promenada.

*** Despre Promenada
Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada își propune să devină un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care să satisfacă aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii.

www.promenada.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *