VEDETELE AU STRĂLUCIT LA EVENIMENTUL DE LANSARE A COLECȚIEI RESERVED X VOGUE

Diana Enciu (Fabulous Muses) & Alexandra Calafeteanu (Fashion Stylist)
Dec 11
2018

RESERVED continuă să surprindă! După ce v-a prezentat deja o colecție inspirată de stilul lui Kate Moss, a colaborat cu influențatoarea franceză, Jeanne Damas și cu Joanna Kulig, dar și cu fotomodelele internaționale, Irina Shayk și Georgia May Jagger, de data aceasta, RESERVED prezintă o colecție capsulă unică, creată în colaborare cu redactorii Vogue Marea Britanie, Dena Giannini și Holly Roberts. Este prima colaborare de acest fel realizată de faimoasa revistă.

Ambasadoarele campaniei în România – Alexandra Calafeteanu (fashion stylist), The Fabulous Muses (Diana Enciu & Alina Tanasă) – alături de numeroși bloggeri de modă și lifestyle, fashion editori și jurnaliști, au descoperit, în premieră, piesele vestimentare strălucitoare din mult așteptata colecție RESERVED X VOGUE, în cadrul unei petreceri demne de staruri în magazinul RESERVED din AFI Cotroceni.

Această ediție fabuloasă de iarnă canalizează strălucirea dinamică a clubului Studio 54 într-o selecție de zece piese special concepute, gata să vă transporte în orice clipă de la cocktailuri direct pe ringul de dans. Indiferent dacă alegeți pantalonii eleganți cu talie înaltă, sacoul de costum tip smoching sau o rochie de catifea, cu decolteu la spate – pregătiți-vă să atrageți toate privirile.

Vedetele și influențatorii au purtat item-urile preferate și au încercat ținute inspirate din spiritul anilor ‘70. Diana Enciu a arătat spectaculos într-un deux-piece cu animal print, Alexandra Calafeteanu a strălucit într-o ținută all black cu accente aurii, satinate. Însă vedeta de necontestat a serii a fost poșeta lucioasă asortată fiecărei ținute de către iubitoarele de fashion.

Reserved X Vogue a fost lansată în ediția britanică a revistei Vogue din luna ianuarie, disponibilă pe piață începând cu 7 decembrie, și, simultan, clienților RESERVED în magazinul din Londra de pe Oxford Street și la nivel internațional pe www.Reserved.com.

În România, colecția poate fi găsită în magazinul RESERVED din AFI Cotroceni, București și online pe www.reserved.com/ro/ro/.

DESPRE RESERVED
Reserved este disponibil în prezent în 18 țări din Europa și 5 județe din Orientul Mijlociu. În total, avem o rețea de peste 450 de magazine, cu magazine flagship în capitalele modei, inclusiv Londra, Berlin, Moscova și Tel Aviv. Lumea modei nu are limită pentru Reserved; găsim inspirație în lumea artei, în cultura internațională și în stilul îndrăzneț al influențatorilor de modă globali și oferim clienților noștri produse noi în fiecare săptămână. LPP SA este una dintre cele mai dinamice companii de îmbrăcăminte din Europa Centrală și de Est, ce își desfășoară activitatea în Polonia și în străinătate de peste 25 de ani. Grupul LPP SA administrează 5 branduri de modă: Reserved, Cropp, House, Mohito și Sinsay. Compania deține o rețea de peste 1700 structuri de vânzare și magazine online și asigură locuri de muncă pentru aproximativ 25.000 de angajați în birourile și magazinele din Polonia, Europa, Asia și Africa. LPP SA este cotată la Bursa de Valori din Varșovia ca parte a indexului WIG20 și face parte din prestigiosul index MSCI Poland.

DESPRE BRITISH VOGUE
British Vogue reprezintă Biblia Modei, de necontestat, de peste 100 de ani. Sub conducerea editorului șef Edward Enninful, British Vogue a sărbătorit diversitatea în toate formele ei, indiferent de rasă, sexualitate, vârstă și context social. British Vogue reprezintă lumea în care trăim, inspirându-i în același timp cu pasiune pe cititorii din Marea Britanie și din întreaga lume. British Vogue rămâne barometrul cultural care plasează moda în contextul lumii întregi – felul în care ne îmbrăcăm, ne distrăm, ce mâncăm, ce ascultăm, ce urmărim; cine ne conduce, ne bucură și ne inspiră. De la începuturile sale până în prezent, trei principii centrale au diferențiat British Vogue: promisiunea geniului vizual, investiția în storytelling și atenția editorială selectivă și optimistă. British Vogue are un tiraj, tipărit și digital, de 192,112 (ABC ianuarie-iunie 2018); un numar de 1,906,000 de cititori (PAMCO aprilie2017- martie2018); și 2.971.090 utilizatori unici pe website, cu Vogue Video inclusiv (Google Analytics iulie-sept 2018). https://www.vogue.co.uk

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *