Vedetele s-au întâlnit cu „Sf. Vincent””

Kamara
Dec 05
2014

Ieri seara vedetele, presa si bloggerii au vizionat filmul „Sf. Vincent” – povestea unui băieţel care dezvoltă o prietenie neobişnuită cu un vecin arţăgos care locuieşte în casa de alături.

Bianca Pena (Ioniţă), Irina Mohora, Kamara, Alina şi Ilan Laufer au descoperit că sfinţii pot fi şi printre noi şi cum se naşte o prietenie ciudată şi puternică între Vincent (Bill Murray), un pensionar bădăran, cu o înclinaţie spre alcool şi jocuri de noroc şi Oliver (Jaeden Lieberher), un puşti în vârstă de 12 ani

Filmul „Sf. Vincent / St. Vincent” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 5 decembrie 2014.

Trailerul filmului:

***
Despre Forum Film România
Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Lionsgate, Weinstein, FilmNation şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *