Veranda Mall celebrează supereroina din viața ta

Tombola Martisor - Veranda Mall
Feb 28
2019

Primăvara vine la Veranda Mall cu surprize pentru supereroinele din viața noastră care ne fac mai fericiți zi de zi. Femeile s-au dovedit de-a lungul timpului a fi eroine pentru cei dragi din jurul lor, iar centrul comercial își propune ca în această lună dedicată lor, să le aducă zâmbete pe chipuri și să le reamintească cât de importante sunt pentru noi toți.

Supereroinele din viața ta vor avea ocazia să sărbătorească Mărțișorul și Ziua Femeii printr-o serie de activități în mall, menite să scoată la suprafață superputerile pe care le au și să se facă remarcate.

Supereroine de poveste
În zilele dedicate celebrării femeilor, din perioada 1-8 martie, Veranda Mall a pregătit un corner special în care femeile își vor arăta pentru o clipă adevăratele superputeri. Mall-ul din zona Obor le așteaptă la corner-ul photo cu supereroine din filme. În data de 8 martie, cel mai norocos client va primi cadou, prin tragere la sorți, un colier în valoare de 1.000 euro.

Prinde superputeri cu șnururile Mărțișor
Începând cu 1 martie, toate doamnele și domnișoarele care vor vizita corner-ul photo din centrul comercial vor primi șnururi împletite în alb și roșu pentru a prinde superputeri, ca să ne fie alături și aibă grijă de noi prin tot ceea ce fac pentru fericirea noastră.

Supersurpriză pentru supereroina din viața ta
În zilele de 2 și 3 martie, în intervalul orar 12:00-18:00, Veranda Mall îi așteaptă pe cei mici la un atelier de pictat tricouri cu supereroi. Fiecare mic artist va avea la dispoziție o gamă variată de tricouri de diferite dimensiuni, precum și mai multe modele de mesaje pentru inspirație. Tricourile astfel realizate vor fi folosite pentru a face mămicilor o super surpriză.

Îndulcirea supereroinelor
Iar în data de 8 martie, în intervalul orar 12:00-16:00, eroinele Veranda Mall sunt răsplătite pentru efortul zilnic de a aduce bucuria în viețile celor dragi. Acestea sunt așteptate cu un candy bar delicios, la parter, în zona de foodcourt, unde se vor putea îndulci cu o multitudine de prăjiturele, brioșe și cake-pops inspirate de supereroi.

„Primăvara vine la Veranda Mall cu multe surprize care urmăresc punerea în valoare a femeilor din viața noastră, ființele care se străduiesc zi de zi să ne vadă bucuroși și împliniți. Am pregătit pentru acestea un panou foto cu supereroi, unde se pot fotografia și înscrie la tombola noastră. Pe cei mici îi așteptăm la colțul de creație, unde pot realiza cele mai inspirate desene pe tricouri, pe care să le ofere cadou eroinelor din viața lor, iar pentru doamnele și domnișoarele care ne trec pragul de 8 martie pregătim și un candy-bar cu bunătăți.” a declarat Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Pentru mai multe detalii legate de programul evenimentelor dedicate Mărțișorului și Zilei Femeii, poate fi consultat și website-ul www.verandamall.ro sau pagina oficială de Facebook Veranda Mall.

Despre Veranda Mall
Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp.

Printre chiriași se numără Carrefour, H&M, Decathlon, WorldClass, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Orsay, C&A, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Toan’s, English Home, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom.

Website: https://verandamall.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/verandamall.ro/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *