Veranda Mall își extinde portofoliul de chiriași cu brandurile Benvenuti, Lila Rossa și Xin Yue

Veranda Mall
Iul 12
2019

Veranda Mall atrage noi chiriași, ca urmare a planului de extindere a centrului comercial existent. Mall-ul anunță astfel intrarea Benvenuti – retailer de încălțăminte și marochinărie cu o pondere de aproximativ 80% a producătorilor italieni în portofoliul său de marfă, Lila Rossa – care va oferi o gamă variată de produse pentru cele mai diverse nevoi de înfrumusețare, precum și a restaurantului Xin Yue, care va completa zona de food court cu specialități asiatice.

Benvenuti, Lila Rossa și restaurantul Xin Yue își așteaptă clienții în această vară la Veranda Mall. Retailer-ul Benvenuti a deschis la Veranda Mall cea de-a 54-a unitate la nivel național și cel mai modern magazin al său de încălțăminte și marochinărie. Magazinul are o suprafață de 240mp și a presupus o investiție de 120.000 de Euro, la care se adaugă investiția în stocul de produse. Prin deschidere, Benvenuti vine în întâmpinarea nevoilor clienților Veranda Mall cu articole casual și smart casual, realizate din materiale de calitate superioară și cu un design original.

„Ne bucurăm să deschidem cea mai modernă unitate a noastră în cadrul Veranda Mall. Atractivitatea zonei dar și dinamica dezvoltării centrului comercial ne-au făcut să ne dorim să fim mai aproape de clienții noștri prin deschiderea unui nou magazin în zona Obor. Planurile noastre investiționale cuprind patru noi deschideri în următoarele 12 luni și depășirea cifrelor financiare de anul trecut. De altfel, în 2018 am atins o cifră de afaceri de 28,3 milioane de euro, în creștere față de anul precedent”, a declarat Miruna Dumitrescu, PR Manager Benvenuti.

Retailer-ul
Lila Rossa își deschide cel de-al doilea magazin la nivel național, aducând în atenția clienților săi produse profesionale de înfrumusețare și manichiură. Unitatea deschisă are 26mp și a presupus o investiție de 15.000 de Euro, la care se adaugă o echipă dedicată de experți pregătiți să ofere cele mai bune sfaturi în materie de make-up.

Nu în ultimul rând, Veranda Mall va deveni și destinația favorită a iubitorilor de specialități culinare, prin deschiderea restaurantului cu specific asiatic, Xin Yue. Iubitorii preparatelor tradiționale chinezești și japoneze vor avea la dispoziție un restaurant de 80mp și o echipă energică formată din profesioniști dedicați, cu bucătari de origine asiatică.

„În acest moment pornim la drum cu un restaurant în Braşov, unul în București la Veranda Mall și încă unul în curs de amenajare în Brăila. Produsele noastre reprezintă în totalitate cultura asiatică și ne dorim să aducem publicului preparate tradiționale chinezești și japoneze.” a declarat Ni Leizhong, reprezentantul Xin Yue.

Maria Crăciun, Center Manager- Veranda Mall, a adăugat că „prin aceste deschideri, Veranda Mall își diversifică portofoliul de parteneri și continuă să își întregească oferta comercială, lucru care se va reflecta și în creșterea traficului, a bonului mediu de cumpărături și a timpului petrecut în mall. De la deschidere, am înregistrat creșteri constante ale tuturor acestor indicatori și vom continua să ne configurăm spațiul plecând urechea la nevoile clienților noștri din proximitate. În urma finalizării procesului de extindere și a deschiderii cinematografului din perioada următoare, Veranda Mall va deveni una dintre cele mai atractive destinații ale cartierului, cu un mix complet de chiriași și de activități, de la cumpărături la diferite modalități de petrecere a timpului liber”.

Despre Veranda Mall
Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp.

Printre chiriași se numără Carrefour, H&M, Decathlon, WorldClass, Benvenuti, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Orsay, C&A, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Lila Rossa, Optiblu, Sensiblu, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Toan’s, Xin Yue, English Home, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom.

Website: https://verandamall.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/verandamall.ro/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *