Vernisajul pictorului Bogdan Mihai Radu

Bogdan Mihai Radu
Mai 17
2013

Joi seara, pe 16 mai, Galeriile Noblesse au găzduit vernisajul expoziției de tablouri semnate Bogdan Mihai Radu și dedicate frumuseții florilor de vară.

Vernisajul intitulat „Euforia florilor” s-a bucurat de prezența unui public pasionat de artă iar invitatul special al acestui eveniment, distinsa doamnă Rodica Popescu Bitănescu, a avut numai cuvinte de laudă la adresa talentatului pictor Bogdan Mihai Radu și a creațiilor sale.

În cadrul vernisajului au fost expuse în exclusivitate 13 dintre cele mai recente lucrări ale artistului, toate inspirate din florile de sezon care împânzesc Bucureștiul în această perioadă a anului. Picturile sunt lucrate în ulei pe pânză și au dimensiuni cuprinse între 30 și 100 cm.

Vestea bună pentru cei care nu au putut fi prezenți la evenimentul de joi seara este că, pentru o perioadă de o lună de zile, o parte dintre tablourile pictorului Bogdan Mihai Radu vor rămâne expuse permanent spre vânzare în incinta Galeriilor Noblesse – fapt ce constituie o premieră pentru un showroom de mobilă de lux din România.

 

[Gallery not found]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *