Vinde către Remix hainele pe care nu le-ai purtat niciodată și cumpără ceea ce te reprezintă de pe remixshop.com

Remix
Dec 10
2018

Știai că îmbrăcăm doar 20-30% din toată garderoba noastră? Pentru că în cele din urmă optăm pentru aceleași haine pe care le purtăm în repetate rânduri, spun specialiștii de la remixshop.com.

Se întâmplă să cumpărăm haine la repezeală, neavând mult timp la dispoziție. Uneori facem achiziții compulsive pentru că ne place culoarea, am mai văzut la cineva și ne-a plăcut, sau poate pentru că erau reduceri atractive. Tentația este mare fără dar și poate. Însă, în timp ne dăm seama că avem un șifonier plin cu haine și totuși nu avem cu ce să ne îmbrăcăm, sau simțim că nu ne reprezintă mare parte din ceea ce avem.

Ne aflăm pe ultima sută de metri din acest an, iar 2019 bate la ușă. Poate că ar fi bine să pregătim terenul pentru noul an și să-l începem cu câteva schimbări care să ne aducă o stare de bine.

O primă acțiune în acest sens, care ne este la îndemână, este să ne apucăm de un inventar în dressing, urmat de o selecție a lucrurilor pe care le purtăm și pe care nu le (mai) purtăm.

Atunci când renunți la lucrurile care sunt în plus în viața ta îți eliberezi atât garderoba și spațiul în care îți petreci timpul, cât și inima. Senzația de ordine și de spațiu aerisit în care există doar lucrurile care te reprezintă, îți plac și de care ai nevoie este eliberatoare și în plus îți înseninează gândurile și îți îmbunătățește starea de spirit.

Hainele noi sau aproape noi le pe care nu le mai vrei, le poți repune în circuit. Poate că nu își mai găsesc loc în viața ta, dar cu siguranță vor aduce bucurie în viața altcuiva.

Așadar, le poți trimite către Remix pentru a fi vândute pe remixshop.com prin serviciul “Vindeți către Remix”. Oferind hainelor și accesoriilor tale o a doua șansă, prelungești durata de viață a articolelor de îmbrăcăminte de bună calitate și sprijini mediul înconjurător, contribuind astfel la o planetă mai bună. De asemenea, ai șansa să obții niște bani în plus pentru lucrurile din garderobă de care nu mai ai nevoie și să faci o faptă bună donând o parte din sumă către SOS Satele Copiilor România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *